Ispovesti

Priznao sam joj sve i totalno je slomio

Bili smo u vezi od drugog razreda srednje škole i nakon 6 godina veze, prevario sam malenu s nekom jeftinom dr.ljicom. Zaljubio se u nju, bio zaluđen nečim novim. Toliko sam izgubio pamet, da sam sve to rekao mojoj malenoj u lice, rekao da imam drugu i da sam sa njom mnogo sretan.

Nikad neću zaboraviti taj izraz lica. Uvjek je bila jaka, malena, ali jaka kao stjena, međutim… ja sam je slomio. Ova s kojom sam se muvao “napucala” me nakon mjesec dana.. Dva mjeseca mi ponos nije dao da se javim bivšoj, mojoj malenoj, izvinem se za sve, preklinjem je da mi se vrati i da mi oprosti… Smogao sam snage, javio sam joj se i dobio samo poruku da sam za nju mrtav 🙁

Prošlo skoro tri godine od tada. Ja sam još uvjek sam, moja malena se udala. Možda sam napravio grešku, ali mislim da mi je mogla oprostiti i da sam mogli nastaviti i živjeti život o kakvom smo maštali.

BONUS ISPOVEST:

 

BILA JE NEZASITA: Nabijala se kao da joj je to poslednje u životu! Izluđivalo me je kako “meša”

 

Ovo je priča o mojoj prijateljici Sanji. Bio sam dugo zaljubljen u nju i nisam se usuđivao ništa pokušati jer sam je voleo i nisam hteo da je izgubim, ako ne pristane na ono što ja pokušam. Provodio sam stvarno puno vremena sa njom i sa njenom dečkom i tako su mi postali dragi obadvoje. Spavao sam kod nje i provodio dosta vremena sa njima. Često smo spavali zajedno, ali ja nikada nisam ništa pokušao do te večeri…

Rano smo legli i ona je ubrzo, kao, zaspala. Znao sam da voli da se masira po leđima, pa sam je nežno upitao da li bi želela da je masiram. Tihim glasom odgovorila je potvrdno. Zavukao sam joj ruke ispod majice i počeo lagano da je masiram i mazim od leđa pa do guze. Primetio sam da nema grudnjak.

Masirao sam je po vratu i sve sporije se spuštao po leđima i sa strane. Tako sam došao do oboda sisa. Čuo sam samo njen seksi, prigušeni uzdah. Nastavio sam sa masažom sve više osvajajući njene sise, dok se njen uzdah pojačavao i polako prelazio u stenjanje. U tom maženju sam u jednom trenutku uhvatio rukom celu sisu i počeo je polako i nežno stiskati i mesiti. Stenjala je sve glasnije. Svako malo bi me upitala: – Čaki, zašto mi to radiš? To me je nagnalo da pomislim da se osim mene jebe i sa još nekim pa kao hoće da prestanem kako bi ona ispala fina, a ne kurva.

To me je još više napalilo i između dva prsta sam joj uhvatio bradavice, a drugom rukom koju sam provukao ispod nje uhvatio sam je i za drugu sisu. Mesio sam joj sise istovremeno usput joj nježno stišćući i uvrćući bradavice. To ju je izluđivalo i primetio sam da je počela da vrti guzom. Pošto sam ja ležao iza nje i bio pripijen skroz uz nju, njeni guzovi su se nabijali na moj kurac. To me je samo nateralo da je jače stisnem za sise i da joj bradavice uvrćem sve jače. Povremeno sam jednom rukom šetao po leđima i dolazio do guzova, zasad još ne ulazeći prstima pod šorts koji je imala na sebi. Uporno me je zapitkivala zašto joj to radim, ali ruke su joj celo vreme bile na mojim rukama ne pokušavajući uopšte da ih skloni. Ja sam se kao naljutio, samo da vidim kakva će biti njena reakcija. Sklonio sam ruke sa obe sise i odmakao se od nje. Brzo se okrenula prema meni i pitala šta mi je sad, a ispod pokrivača mi je stavila ruku među noge i prešla celom dužinom preko moje kurčine. Nežno ga je stiskala. To me je ubedilo da joj se vratim, i njoj i našoj igri koju sam ja započeo. Zadigla je majicu koju je imala na sebi i ja sam je zgrabio. Počeo ljubiti po grudima i po sisama.

Ja inače jako volim sise. Volim ih mesiti, maziti, uvrtati bradavice, cuclati ih… Jednostavno volim sise i ne stidim se toga. Volim ja i pičku, naravno, ali sise obožavam. Poljubio sam joj bradavice i uzeo jednu u usta. Cuclao sam je i usnama je nežno vukao prema sebi. Razvlačio sam je i natezao tako, prvo jednu pa drugu. Zatim sam legao na leđa i ona se prebacila na mene. Opet sam je uhvatio za sise i sada smo već oboje bili vidno napaljeni. Ja sam joj sve grublje i jače gnječio sise u rukama. Nisu baš bile velike kakve ja volim, ali sam nju jako voleo i meni su bile velike kao ceo svet. Ja sam ih sve grublje mesio dok se ona pritisnuvši guzicu prema dole sve jače nabijala na moj kurac, koji je već bio jako tvrd. Tad mi je sinulo da sam za sve vreme koje sam posvetio njenim sisama skroz zaboravio na njenu pičku. Dok je bila na meni, jednu sam ruku lagano spuštao prema njenom međunožju.

Kada sam došao do pičke i spustio ruku direktno na nju, osetio sam pod rukom koliko je mokra. Bilo je očigledno da je napaljena do bola. U tom trenutku sam poludeo od napaljenosti i stisnuo sam joj pičku. Jako je zastenjala i vrisnula: – Čaki… Stresla se kao da ju je struja udarila. Raširila je butine nabijajući guzove na moj kurac…

Zatim se vratila kraj mene. Počeo sam da je ljubim uvalivši joj jezik duboko u grlo. Spustila je svoju ruku na mene i lagano me češkala po stomaku, a zatim me uhvatila za šorts. Zavukla je ruku i zgrabila me za kurac. Sve vreme je stenjala i uzdisala sve glasnije. Počela je da me stiska za kurac i da ga navlači, povremeno mi mazeći i jaja.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)