Ispovesti

Srednjim prstom sam joj polako mazio razmak njene “čupavke” – IZBACILA JE MLAZ! Kleknuo sam i doveo je do LUDILA!

Beograd i njegova čuvena letnja žega. Vraćajući se sa posla jedva sam dočekao da uletim pod tuš i klimatizovan stan. Otključao sam vrata i samo produžio do kupatila skidajući se uz put. Ceci, koja inače dolazi sa posla više od sat pre mene, sam stigao da dobacim jedno “ćaaooo” u prolazu pored kuhinje gde je spremala nešto za ručak. Ceca je bila naša spremačica koja je povremeno dolazila da mi pripremi nešto za jelo i malo pospremi stan. Sisata matorka od koje mi je ona stvar pucala od uzbuđenja kad je vidim, ali znao sam da je srećno udata… ili sam bar tako mislio…

Voda, poluhladna, mi je toliko prijala da sam imao želju da sat vremena ostanem u kupatilu. Spustih tuš na uparena jaja i kitu, da se i oni oporave od vrućinčine u farmerkama. Neviđeno je prijalo, pogotovo kada sam povukao kožicu i pojavio se glavić, koji je od prohladne vode povratio boju. Nisam se do kraja obrisao, ostavljajući kapljice po telu ne bi li se još malo rashladio. Tako polumokar i go, izašao sam iz kupatila i otišao do kuhinje da Ceci pomognem i pravim društvo.

Stajala je za kuhinjskim elementom spremajući njenu omiljenu vitaminsku salatu sa dosta raznog svežeg povrća. Na sebi je imala kućne papuče – platforme od penaste gume i samo plavu kecelju, koja se veže oko vrata i oko struka, na golom telu. Sise su joj virile sa strane kecelje, a bradavice, kako se pomerala levo – desno, blago su se trljale o štep ivice kecelje tako da su bile polu tvrde. Kecelja joj je oko struka bila vezana na mašnu, a duži kraj mašne, kao traka tange, joj se smestio izmedju guzova.

Prišao sam joj sa ledja i poljubio je u vrat na šta je počela da ispušta zvuke predenja mačke. Usnama sam joj uhvatio resicu desnog uha i počeo blago da ga grickam, držeći obe ruke na njenim kukovima. DOSTA JE BILO! SAD JE PRETERALA, ZNAO SAM DA HOĆE DA JOJ GA UTERAM! Ne šeta se ovako gologuza svaki dan – ladno me je čekala na bum i tu igru sam prihvatio.

Nastavio sam da joj sisam ušnu resicu na šta je ona samo počela da uvija vrat. Vratio sam se usnama na njen vrat i počeo vrhom jezika da joj ližem sam vrh vrata i vratne pršljenove. Levom rukom sam uhvatio njenu sisu i pomoću palca i kažiprsta počeo da joj blago uvrćem bradavicu kao da tražim radio stanice. Druga ruka mi je već bila ispod kecelje na njenom medjunožju koje je već bilo zrelo za depilaciju ili brijanje ali Ceca nije baš marila za to. Prosto je volela da nekad začupavi i kako bi ona to rekla, “šeta dlakavu pičketinu”. Srednjim prstom sam joj polako mazio razdeljak na pički koji je tražio da bude mažen celom svojom dužinom.

Related Articles

Polako i blago je raširila noge, tek toliko da srednjak može da joj razdvoji usmine koje su bile velike i čuvale njen čudesni klit. Odmakla se malo u nazad, naginjući blago ka napred. Provukla je levu ruku izmedju svojih nogu i počela da mi mazi jaja dok sam kurac trljao gore dole izmedju njenih guzova. Prst mi je već toliko namočen sokovima njene pičke da je počelo da mi se sliva niz njega na dlan. Odmakao sam se od nje, odvezao joj kecelju sa kukova i još malo raširio noge. Kleknuo sam i rukama joj raširio guzove da bi se preda mnom pojavio njen čmarić, koji je onako blago dlakav i potpuno mokar, porosto čeznuo da bude olizan od glave do pete. Naslonio sam joj jezik na onaj deo izmedju ulaza u ribicu i ćmarića i počeo blago da ga pritiskam pa da popuštam pritisak.

To sam radio ritmično, prvo polako pa sve brže i brže. Disala je sve brže. Prošao sam joj jezikom polako od dole pa ka vrhu guznog razdeljka, vraćajući se nazad ka čmariću, oblizujući ga u krug. Prebacila je desnu ruku iza ledja, hvatajući me za teme i tako mi jasno stavila do znanja šta bi želela. Polako sam joj prislonio vrh jezika na ulaz u guzu pa polako sve dublje koliko sam mogao. Samo se umirila. Sva želja joj je bila skoncentrisana u tu jednu tačku. Izvukao sam jezik nazad i ponovo ga vratio. Nastavio sam to da radim, jebući je jezikom u guzu konstantnim sporim ritmom. Desnom rukom sam drkao svoj kurac koji je već tražio da udje u neku luku. Posle kraćeg vremena sam se odmakao i video da joj lije iz pičke niz levu butinu. Tog trenutka sam bio gotov. Savladao me neizdrž. Ustao sam i naglo joj se zabio otpozadi u pičku. Jauknula je i trgla glavom unazad.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)