Ispovesti

Nađa (31) kaže da je MLAĐE SLAĐE: Otišla sam u klub sa prezgodnim klincem, a kada mi je U SEPAREU URADIO OVO, odmah sam ga ODVELA U KREVET

Šta da vam kažem, nikad ne sudite o knjizi po koricama – to je jedna od lekcija koju sam ja izvukla.

Tako svoju priču započinje Nađa Bokodi, “seks-pozitivna” novinarka, kako sebe opisuje. Ona redovno objavljuje svoje seksualne avanture, pehove i uspehe, ne bi li ohrabrila druge žene da slobodno prihvate svoju seksualnost, a ovako glasi jedno od njenih iskustava.

Krenula sam u noćni klub za koji sam definitivno bila prestara, jer tu su se okupljali isključivo klinci. A eto mene, obrazovane žene stare 31 godinu, krenula sam da se nađem sa 10 godina mlađim klincem koji bi, moglo bi lako da se ispostavi, mogao da bude i potpuni manijak. A čak i da nije, koliko li ćemo smešno izgledati zajedno? Upoznala sam ga, naravno, na internetu, i već sam počela polako da razmišljam o tome da pobegnem.

Taman sam krenula da kucam drugarici poruku, kada se neko stvorio ispred mene. Neki mladi hipster, visok i prilično lepo razvijen.

– Ćao – rekao je dubokim glasom i osmehnuo se.

U sebi sam vrisnula od sreće. Bio je prezgodan. Nasmešila sam se i otpozdravila.

Pola sata kasnije, bili smo u klubu i pričali, kada je on postavio ključno pitanje.

– Dakle, jesam li se lepo pokazao? Vidiš da nisam manijak? Hoćemo do tebe?

Jeste on bio zgodan, ali ne mogu da kažem da sam umirala od želje da ga vodim kući.

– Nismo se još ni poljubili. Nisam baš sigurna da između nas ima hemije – uzvratila sam.

Gledao me je čitavu večnost oblizujući se polako, a onda skočio ka meni, zgrabio mi ruku i poveo me u separe.

Seo je preko puta mene, a kolena su nam se dodirivala. Privukao me je ka sebi i poljubio me onako kako su vas ljubili momci u srednjoj školi, strasno i brzo, u panici da ih neko ne vidi. Hemija je odjednom definitivno bila tu i obmotala sam noge oko njega. Noge su mi drhtale od žudnje za njim. Šapnula sam mu: “Prošao si test. Možemo kod mene”.

Seli smo u taksi, a ja sam jedva čekala da konačno stignemo. Pogledom sam ga skidala već u kolima, dok sam se ipak preispitivala, jer sam već čula žalbe mojih drugarica o tome kako su klinci neiskusni i sebični u krevetu, i da se po pravilu ne pokažu dobro. Ipak, rešila sam da ga isprobam.

Ušli smo u stan i odmah je počeo da me gura ka krevetu, dok je zubima skidao prvo haljinu pa veš sa mene. Od tog trenutka, pažljivo se posvetio svakom deliću mog tela, toliko senzualno i erotično da sam na kraju morala da vrisnem i zamolim ga da prekine sa tom torturom. Poslušao me je i u toj sekundi me doveo do orgazma, kao da je pritisnuo prekidač.

Te noći naučila sam mnogo toga. Prvo, godine jesu samo broj, koliko god to bilo otrcano. Iako je imao samo 21 godinu, umeo je da me zadovolji tako kako nisu mogli ni mnogo iskusniji muškarci. Drugo, dobar seks ne mora da uključuje bizarne rekvizite, igračke, bizarna mesta niti bilo šta drugo. Zapravo, najbolji seks se rađa samo kada ste spremni da obraćate pažnju na partnera i ispunjavate mu želje, nesebično.

Par dana kasnije, poželela sam ga opet, ali nestao je. Ipak, ta noć je ostala zabeležena u mom mentalnom seksualnom katalogu, i zahvaljujući toj noći naučila sam da treba rizikovati i kršiti pravila.

(shesaid.com)

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)