Ispovesti

Svi su se čudili što sam se udala za njega

Udala sam se sa 19 godina, bio mi je prvi, nikada nisam imala drugog muškarca u životu, nisam ni pomišljala na to iako smo već skoro 20 godina u braku. Svi su se čudili kada sam se udala za njega, govorili su da sam mnogo ljepša i bolja od njega i da sam mogla bolje, ali ja sam se vodila srcem.

Cijelo ovo vrijeme u braku sam bila presretna, nikada ni u jednom trenutku se nisam pokajala, ali onda sam na izuzetno ružan i okrutan način saznala pravu istinu. Cijeli svijet mi se srušio. Danas sam mog muža odlučila izenaditi jer nam je danas 20 godina kako smo se upoznali, otišla sam kod njega na posao i zatekla ga sa sigurno 20 godina mlađom sekretaricom u njegovj kancelariji… ODVRATNO.

To je zadnje čega se sjećam,probudila sam se u hitnoj, na infuziji, potpuno sam izgubila svijest, iskreno kakav je šok bio dobro sam i preživjela. U naš stan se nisam vraćala, on je završena priča, ali srce boli sve jače i jače. 20 godina laži, ni u snu nisam mogla pomisliti da će se ovo meni desiti… NEMOGUĆE, ali na žalost nas žena itakako je moguće. ZAŠTO!?!?!?

BONUS ISPOVEST:

 

TOPIO SAM SE SA RASNOM KOLEGINICOM: Svršila je na kancelarijskom stolu uz glasno stenjanje

 

Upoznao sam je na poslu. Zove se Zora i radi u mojoj zgradi. Bila je tu da mi pomogne oko popisa materijala. Od prvog trena mi se svidela, krupna, sa velikim guzovima i sisama koje su se prelivale iz njenog dekoltea, imala je nesto opasno jebozovno u sebi.

Svaki put kad bi me pogledala sa njenim krupnim očima ili prosla pored mene osetio bih neke trnce po kičmi, a kurac bi počeo da mi se meškolji. Vesele je prirode, smeje se i stalno peva i brzo i lako smo se sprijateljili. Posao je potrajao danima ,a ja sam se u međuvremenu raspitao o njoj.

Saznao sam da je udata, da ima decu, da ima muža pijanca i da mnogo voli da se tuca. Povezivali su je sa raznim likovima i ispade da je jebalo pola firme. Ali sve sam ja to hteo da proverim a iako mi se sviđala imao sam neki strah da li ću ja to zadovoljiti i ako je istina sta se sve priča , gde se ja tu uklapam.

Dugo sam u braku i kao i svi muškarci koji nisu dugo jebali ništa sa strane bio sam malo u frci, šta i kako raditi. Brak ti nekako ulije sigurnost jer sa ženom znaš na čemu si ali muški crv je proradio u meni, morao sam da pokušam makar se obrukao. Polako sam u našim razgovorima počeo da provlačim priče o seksu i sve duže da zadržavam ruku na njoj ili da se kao slučajno dodirnemo grudima u prolazu. Nije se bunila i samo se smeškala.

Jedno letnje popodne ostali smo sami u kancelarijama jer su svi pobegli ranije zbog vrućine. Ona me upitala da li žurim negde, a ja sam rekao da ne ionako supruga radi popodnevnu smenu pa bih sam bio kod kuće i da mi ne smeta da ostanem da završimo. Pošto je bilo jako vruće pitao sam je da odem da kupim neki sok da se osvežimo rekla je da može i da bi joj baš prijalo, a da će ona za to vreme malo da se umije i osveži.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)