Ispovesti

MATORKA ZA PAMĆENJE! Halapljivo ga je lizala i držala obema rukama!

Prestao sam da joj ližem slatka stopala i položio je na leđa. Skinuo sam sve sa sebe sto sam brže mogao i digao njene prelepe noge na moja ramena i tako sam kurcem ušao u njenu vlažnu ribu sa sveže obrijanim dlakama da je njena glava udarila u kraj kreveta.

Raskopčao sam joj belu košulju koja je predivno mirisala na svež ženski znoj, a njene zrele bele grudi petice su počele da se tresu po mom ritmu jebanja. Mojoj sreći nije bilo kraja, u toj pozi sam mogao da ližem njena stopala, da jebem predivnu ribu i da rukama držim i mesim predivne zrele sise. Pumpao sam jebao karao tako pola sata kada sam se odvojio od nje i svu svoju toplu spermu polio po uzdignutim stopalima.

Promenili smo pozu i sada je ona sedela na mom kurcu opkoračivši me da nisam mogao da mrdnem osim da je odozdo nabijam kurcem i da joj mesim sise koje samo što nepuste mleko. Video sam po njenoj grimasi da uživa u mom dugačkom i debelom kurcu koji je ulazio i izlazio sa njenim sokovima na njemu. Mazio sam joj belu mesnatu oblikovanu guzu sto sam više mogao a ustima sam jednu pa drugu bradavicu sisao kao malo dete od sreće. Više nisam mogao izdrzati i sav moj beli nektar sam joj sasuo u ribu, a i ona je jer sam osetio da nam se mešaju sokovi.

Pali smo oboje na krevet onako znojavi i umorni. Ostavio sam je na krevetu onako oznojenu i punu sperme, da nam donesem neko pićence da se osvežimo za nastavak! Vratio sam se sa viskijem i seo u fotelju.

-Dođi između nogu i počni da pušiš!

-Odmah! Ona skliznu do mojih nogu i svojim mesnatim usnama obuhvati moj kurac nadignut i sočno ga usisa do ždrela.

-Mmmmm, odličnog je ukusa, mmm, prelep je, mmmm!

-Puši ga do kraja -rekao sam i uhvatio je za glavu da bih mogao da napravim ritam kakav hoću. Osećao sam da radi jezikom po mom kurcu koji je pulsirao. Podigao sam joj sise da mi leže na nogama da osetim toplinu sisa.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)