Ispovesti

Ona svaku noć čeka da joj muž zaspi, kako bi išla kod svekra koji je UDOVAC.. Kad je muž saznao, nastao je opšti HAOS – “Naterao mene i svekra da pred njim to uradimo…”

Šta bi vi uradili kada bi saznali da vas je žena prevarila i to ne s bilo kim, nego s vašim ocem?!Ono što je uradio ovaj čovjek sigurno će vas šokirati…

Naime, jedna žena varala je svog muža skoro svake noći. Sve je krenulo kada je on bio na poslovnom putu a ona i svekar su bili sami kod kuće. Ona je pila i postala je paranoična pa se uplašila i zamolila svekra da spava kod njeg.

Stvari su se otele kontroli pa oni nisu samo spavali. Od tadad su to redovno radili, čak i kada bi njen muž bio kod kuće. Kada je muž to otkrio naravno bio je zaprepašten. Rekao je da nastave i da se ne obaziru na njeg ali također da ga mogu zaboraviti i da se moraju gubiti iz njegove kuće.

BONUS ISPOVEST:

ODRADIO ME JE PROFA FIZIČKOG: Dok je kružio kukovima, sve više sam se nabijala na njegovu veliku batinu

 

Moje ime je Sonja. Bez lažne skromnosti uvek sam bila dobra riba i ponosno mogu reći da sam to još uvek, iako sam u drugoj polovini tridesetih. Ovo što ću vam sada preneti desio se u drugoj godini srednje škole. Još u osnovnoj sam privlačila poglede muškaraca pošto sam visoka i krupnija od mnogih moji vršnjakinja. Pri tome treba dodati da sam imala sigurno najveće grudi u mojoj generaciji i izgledala sam bar dve godine starije od njih.

Imam crnu, gustu, talasatu kosu koja mi pada na ramena, lepu okruglu guzu i duge noge. Škola mi je uvek išla sjajno od početka do diplomiranja na pravnom fakultetu. Zbog svoje visine brzo sam ušla u školski košarkaški tim. To mi sada izgleda kao vrhunsko sranje, ali tada mi je bilo najbitnije da sam u prvoj petorci. Treninge i utakmice vodio je profesor fizičkog Rade.

Bio je tada na početku četrdestih, sportski građen, pravi difovac i prilično zgodan. Imao je predivnu guzu i nisam propuštala priliku da lagano koketiram sa njim. Rade je imao jak autoritet i sve smo ga slušale. Kao ekipa bile smo katastofalne i retko smo pobeđivali bilo koga. Rade se živcirao i pokušavao da od nas napravi nešto ali nije imao nekog značajnijeg uspeha. Tog dana igrale smo protiv nekih jadnica i nismo mogle vola da ubodemo. Rade je odlepio na klupi. Na kraju druge četvrtine se toliko dernjao da je svalčionica odzvanjala. Njegova tirada nije dala nikakvog rezultata i izgubile smo sa nekih osamnaest koševa razlike. Nije nam se išlo u svlačionicu na kraju pošto smo sve videle da je žurnim koracima otišao tamo. Prigovorio je svakoj igračici ali meni najviše. Svaki moj pokušaj pravdanja sasekao je u korenu.

-Neću da te čujem- rekao je.

-Sve možete da idete a ti me Nataša sačekaj u teretani.

Krenula sam ka tuševima i njegov glas odjekne za mnom kao pucanj biča.

-Gde si krenula?!

-Pa da se istuširam.

-Rekao sam ti da me sačekaš u teretani.

Frknula sam i otišla u teretanu. Teretana nije služila svojoj svrsi. Bilo je to svega. Od gimnastičkih sprava do velikih strunjača koje su se koristile za skok u vis. Sela sam na debelu strunjaču i rašnirala patike. Jedva sam čekala da ih skinem. Bila je subota, u školi nije bilo nikoga osim nas i nekoliko roditelja koji su u međuvremenu otišli. Čula sam kako odlaze i poslednje saigračice ali Rade se nije pojavljivao. Izula sam patike podigla noge savijajući ih u kolenima. Masirala sam svoja stopala i čekala ga da se pojavi. Bila sam znojava i umorna, tako da je Radetovo ribanje bilo zadnje što mi je tada trebalo. Ušao je sav crven u licu i odmerio me. Gledala sam ga u oči i čekala da progovori ali je nekoliko sekundi bio nem kao riba.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3 4 5Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)