Ispovesti

Cura pozvala nepoznatu ženu u krevet s dečkom: ‘Jako se trudila i tada sam već imala osjećaj da nešto nije u redu…’

Djevojka kaže da će ubuduće provjeriti zna li njezin dečko treću osobu s kojom planiraju spavati

Camila Ella, 21-godišnji model, htjela je začiniti vezu sa svojim dečkom Alanom pa mu je odlučila prirediti seksi iznenađenje. Naime, pozvala je drugu djevojku na seks utroje, no mladić nije imao pojma s kim je spavao sve dok nije skinuo povez s očiju, piše Mirror.

Camila je pronašla “partnericu u zločinu” na Tinderu, a usred vruće seanse pomislila je kako nešto ne štima. Na kraju je završila u suzama kada je otkrila da je naizgled nasumično odabrana cura zapravo bivša djevojka njezinog dečka. Kao da to nije bilo dovoljno, idući je dan počela slati poruke Alanu.

“Bila sam previše šokirana da išta napravim. Osjećam se odvratno i poniženo. Nisam mogla vjerovati da nas je uspjela tako izigrati”, izjavila je Camila.

Brzo je našla zainteresiranu kandidatkinju

Ona i Alan u vezi su godinu dana, a nekoliko su puta raspravljali o ideji seksa utroje. “Htjela sam biti ‘cool’ djevojka i odlučila ga iznenaditi”, priznala je.

Otvorila je profil na Tinderu s njihovim zajedničkim fotografijama i kandidatkinjama objasnila što točno traži. Nakon tjedan dana spojila se s djevojkom imena Sammy koja je bila zainteresirana.

Camilu je iznenadilo koliko je bila direktna jer joj je rekla da se želi zabaviti što prije, no sve sumnje su nestale nakon njihova telefonskog razgovora.

Druga djevojka se posvetila samo dečku

“Planirale smo se naći iduće noći kod mene pa sam dala Sammy adresu i vrijeme. Htjela sam da to bude iznenađenje pa sam dečku rekla da legne u krevet, stavila sam mu povez preko očiju i lisicama zavezala za krevet. Kada je došla, rekla sam joj svoja pravila. Jedno od njih bilo je da se ne smije ljubiti s mojim dečkom”, otkrila je 21-godišnjakinja.

“Skinula se u spavaćoj sobi i imala je najesktravagantnije donje rublje koje sam ikad vidjela. Izgledala je jako uzbuđeno. To me razbjesnilo jer sam vidjela da se jako trudi i tada sam već imala osjećaj da nešto nije u redu”, dodala je Camila.

Sammy ju je tijekom seksa ignorirala i svu pažnju usmjerila na njezinog dečka. Osim toga, prekršila je njezino pravilo i nekoliko se puta ljubila s mladićem.

Drama nakon skidanja poveza

Nakon što je trojac završio s igricama, Camilin dečko je pitao može li skinuti povez, dok je Sammy brže-bolje otrčala u kupaonicu.

“Kada se vratila, moj je dečko izgledao kao da je vidio duha, a ona se počela smijati. Pogledao me i rekao: ‘Zašto si, kvragu, pozvala moju bivšu curu?’ Moj mozak nije mogao procesuirati što se događalo. Prije nego što sam stigla reagirati, Sammy je zgrabila svoju odjeću i otišla”, napisala je djevojka.

Camila nije mogla prestati plakati, a još se više šokirala kada je Sammy idući dan slala poruke Alanu.

“Bila sam tako ljutita. Nisam mogla ništa učiniti jer je sve bila moja ideja. Nikad nisam ispitivala dečka o njegovim bivšim djevojkama pa nikad nisam vidjela njezinu fotku ili znala njeno ime. Moj dečko je bio izbezumljen jer me povrijedio i ljutit na nju, ali na kraju nas je to zbližilo. Sada se svemu smijemo”, priznala je.

“Međutim, ako se još jednom odlučimo za seks utroje, definitivno ću provjeriti zna li moj dečko treću osobu, za svaki slučaj”, zaključila je Camila.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)