Ispovesti

NEKA SE JAVI MUŠKARAC IZ GRUPE KOJI VOLI STARKE 40+

Skinula mi je gaće i polako kao da drži nesto najsvetije u rukama prišla svojim slatkim usnicama, počela je da me ljubi po glaviću svo vreme gledajući me u oči, onako kurvinski. U meni je bilo milion stepeni, hteo sam da eksplodiram! Počela je da uvlači moja jaja u svoja malena usta, da ih liže svojim jezikom.

Ponovo je se vratila i stavila moj ceo kurac u njena usta, krenula je da ga puši kao niko nikada. Trudio sam se da joj ne napunim grlo istog momenta! Dok je onda halapljivo pušila kurac moja ruka se polako uvukla u njene gaćice. Počeo sam da joj masiram ribicu koja je napravila potop u gaćicama!

Pušila je i stenjala, obožava da joj se mazi klitoris! Posle nekoliko minuta ustala je, savila se preko fotelje i rekla daj mi ga, želim ga duboko u sebi, želim da me jebeš zauvek! Nije mi trebalo dva puta reći! Zabio sam ga u nju svom silinom! Jecanje pomesano sa zvukovima udara mojih jaja od njenu picu, ništa lepše ne postoji! Zabijao sam sve jače i jače koliko sam mogao.

Ona je kolutala očima izbezumljena i vlažna. Dahtala je i uvijala se. Osetio sam kako joj se pičkica grči od mog jebanja. To je bilo nešto što neću nikad zaboraviti. Pulsirala je moja boginja i stezala me nogama sve jače i jače.

Od njenih bezobraznih reči mutilo mi se u glavi. Mislio sam da ću joj razliti svu spermu u stomaku. Ona je to silno želela.

Related Articles

– Tucaj me, tucaj me jako-vrištala je.

PROČITAJTE JOŠ: Nije mogla odmah celog primiti, već se u nekoliko navrata podizala i spuštala dok se napokon nije do kraja smestila na njemu uz uzdah uživanja!

Jebao sam je kao da mi je poslednji put. Onda je zažmirkala onim njenim zelenim kurvanjskim očima, i promrljala:

– Svrši mi po sisama!

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)