Ispovesti

NEKA SE JAVI MUŠKARAC IZ GRUPE KOJI VOLI STARKE 40+

Ja sam Branka i imam 46 godina još uvijek sam gospođa ali sam se rastala od muža i dobila njegovu mirovinu a on je dobio svije 2 firme u Danskoj.

VEĆ 7 GODINA ŽIVIM SAMA U AUSTRIJI, ALI TEK SADA SAM SHVATILA DA MI JE HITNO POTREBAN MUŠKARAC

Sa 26 godina sam došla da živim u Austriju, nakon što sam završila fakultet.

Odmah sam pronašla dobar posao, i dobila dobar stan. Sada vozim i dobro auto, i imam veliki novac na bankonvnom računu, ali nikada nisam uspjela naći muškarca koji će me zadovoljiti u krevetu.

Probala sam mnoge Austrijance, ali mi se nisu svidjeli, potreban mi je spreman muškarac sa naših prostora mojih godina ili stariji. Trenutno imam 33 godine i usamljena sam do bola.

Javite mi se na linku dole ispod…


BONUS PRIČA:

Bila je ISKUSNA POHOTNICA iako je mlada! Hteo sam da izludim od njenog jezika

Ubrzo sam shvatio da pored sebe imam iskusnu jebulju i ako je mlada! Videlo se da ne zaostaje u toj oblasti!

Posle fenomenalnog jebanja, ležali smo dugo.

Posle nekog vremena ustala je i krenula u kadu, da spere sa sebe spermu svog prvog komšije! Ostao sam da ležim i razmišljam, konačno sam dobio ono što sam želeo. Probudio sam se sa neverovatnim osmehom na licu, nikada nisam tako lepo spavao!

Kada sam je sutradan sreo rekla mi je:

– Moram da ti kažem nešto, prošla noć je nešto najlepše u mom životu, imala sam svakojakih sex momenata, mnogo boljih i odbarenih od tebe ali ti, ti si nesto posebno.

-Znas li ti od kada ja tebe želim, koliko sam sperme prosuo na tvoje gaćice, koliko puta sam zamišljao kako ti ližem picu.

Ustala je, prisla mi polako, počela je da izvodi malo preformans za mene, kurac je već bio maximalno ukrućen. Krenula je da se uvija oko mene, da me ljubi po vratu, polako mi je skinula majicu, nežno rukama milovala moje grudi, ljubila me, grickala! Podigla je se, počela je polako da skida svoju majicu, ja sam krenuo ka njoj, samo me je odgurnula i rekla danas ti uživaš!

Igrala je se sa svojim grudima, lizala svoje bradavice, zavlačila ruku u gaćice. Ja sam hteo da izludim! Prišla mi je i polako skinula šorts, mazila me preko gaća a onda polako zavukla ruku, mazila mi je jaja jednom rukom a drugom mazila svoju pičkicu!

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)