Ispovesti

ISPOVEST 22-GODIŠNJE HOSTESE: Draže mi je da mi plate 1.500 evra njih petorica nego da radim od 8 ujutru

“Za vikend sam mogla da zaradim i 3.500 evra! Prilazili su mi razni muškarci s kojekakvim nemoralnim ponudama. Za druženje koje je uključivalo i perverzije bili su voljni da plate i 200 evra po satu. Bila sam zgrožena shvativši da sve te cure, koje se predstavljaju kao hostese, tako godinama žive i zarađuju.

Sve su one bile elitne prostitutke. Za pratnju bogatim tajkunima na dan se može zaraditi i 1.000 evra. Jasno, u cenu je uključen i seks. Nema jedinstvenih cena, uglavnom sve zavisi od želja klijenata i dubine džepa. Seks za jednu noć u luksuznom hotelu košta 1.000 evra i to traže samo oni najdubljeg džepa.

Dodatne usluge, oralni seks na primer, moraju da doplate još 150 evra. Devojke se rado upuštaju u to, zarada je brza, nema predigre niti zavođenja.”

Tako, detaljno, priča o svetu prostitucije atraktivna 22-godišnja hostesa popularnog kluba na hrvatskoj obali. Prava lepotica zamamnih oblina svojom pričom otkriva paralelni svet hrvatskog šoubiznisa, na estradnu scenu kojom caruje prostitucija, kokain i alkohol.

Iako je po cenama to zaista elitna prostitucija, u tom svetu ima i seksa i u prljavim toaletima, i na parkinzima klubova.

“Znate, klijenti im gotovo uvek pre seksa za novac besplatno daruju kokain. Opijaju ih, a potom odvode na dogovoreno mesto. Plaća se unapred. Cure često učestvuju u seksu s više klijenata, čak i sa desetoricom u isto vreme. Tako se odjednom zaradi 1.500 evra.

Naravno, devojke na to pristaju tek kad su drogirane. Drugi dan se ni ne sećaju šta se događalo prošle noći. Najčešća zarada je 400 evra i to se dobije za seks sa dvojicom”, otkriva nam detalje devojka bliska svetu prostitucije.

“Bila sam zapanjena kada mi je nedavno prišao jedan poznati muškarac iz hrvatskog fudbalskog kluba i bez pardona ponudio da s njim otputujem u Tursku na višednevne pripreme. Za to bi mi platio sve što poželim, rekao mi je da sam dobra roba.

Mislim da je u igri bila cifra od 5.000 evra, a sa mnom je trebalo da ide još jedna dogovorena devojka. Tada sam shvatila kako elitna prostitucija cveta i u svetu sporta, u kojem se vrti veliki novac.

Po pravilu, prava elitna prostitutka godišnje može da zaradi doslovce koliko poželi, zavisno od toga koliko je frajera pregazi”, priča devojka pojašnjavajući kako deo zarade od prostituisanja odlazi makrou:

“Prostitutke radije pristaju na seks s deset muškaraca nego da ustaju u 8 sati i rade neki normalan posao. Njihove životne vrednosti su sasvim poremećene. One stvarno misle da su vrednije od ostalih ljudi jer se bolje oblače i imaju bolje veze.”

Prostitutke su u borbi za tržište pod uticajem kokaina i drugih droga nemilosrdne, vrlo agresivne. Često dolazi i do fizičkog obračuna među njima, pogotovo ako imaju istog makroa, a za oko im je zapeo isti lovator. Sukobi su najčešći u narodnjačkim klubovima pred mnoštvom publike.

Ne biraju rečnik, čupaju se za kosu, vređaju, psuju i udaraju šakama. Mesta za jeftini seks nabrzaka gotovo se ne biraju. Najčešće su to birtije s narodnjacima, pune mafije i ološa.

Nabildovani ćelavac tu odvodi prostitutku do prljavog toaleta i za 15 minuta plati joj stotinak evra. Napaljeni klijent pod uticajem alkohola i droge s devojke već na putu do WC-a doslovce cepa odeću.”

Hostesa tvrdi da tamo s prostitutkama ne dolazi makro, nego se o njoj brine ili radnik obezbeđenja ili konobar koji su dobro upućeni u posao. Konobar koji te noći radi dobro poznaje goste i zna ko je koliko spreman da plati.

Konobari ili čuvari koji dogovore “dil” od makroa i lake cure dobiju dobru napojnicu. Svedočanstvo jedne maserke govori o neobičnim običajima za narudžbu usluge u salonima za masažu.

“Muškarac srednjih godina bahato je ušetao u sobu. Svukao se i legao na sto. Bio je ponosan na svoju muškost, koja je štrčala ispod belog peškira. Bilo mi je zlo od pogleda na njegov trbuh i salo koje se razlilo po stolu. Hteo je da ga zadovoljavam rukom i zovem tatica.”

Pitala sam se šta bi mama rekla da zna šta ovaj čika očekuje od mene. Pravila sam se da ne vidim s kojom namerom je došao, a on je na svoj trbuh stavio 100 eura.

Ćutala sam. Dodao je još sto i čekao. Na kraju je na njemu bilo 500 evra, a ja sam ćutala. Naljutio se i rekao mi: ”Šta je, mala, hoćeš `iljadu, a?’ Odustao je.”

CENOVNIK USLUGA

5.000 evra – Među ponudama koje su začudile i iskusnije prostitutke stoji i jedna za izlet s fudbalerima iz uglednog prvoligaškog kluba.

3.500 eura – Vikend-najam prostitutke u hotelima. Najvišu cenu za vikend najam u hotelima postižu samo prostitutke koje su se već pojavile u medijima kao pevačice, starlete, manekenke.

3.000 evra – Vikend proveden na luksuznoj jahti. Odlazak na jahtu jeste oblik sezonske prostitucije, ali orgije na palubama ponekad se znaju oteti kontroli i nisu sve cure spremne na njih.

1.000 evra – Seks za jednu noć u luksuznom hotelu. All-inclusive ponuda najdraža je prostitutkama, posebno ako podrazumeva zgodnog, pristojnog i urednog klijenta.

100 eura – Brzinski seks u autu na parkingu. Neretko uz kokain, koji se daruje, najjeftinij seks podrazumeva kondome, ali i loše prostore.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)