Zanimljivosti

‘TO MI NIJE BILO NI NA KRAJ PAMETI!’ / Svekrva šokirala mladu udovicu bizarnim zahtjevom

Svekrva šokirala mladu udovicu bizarnim zahtjevom: Tražila je spermu od njezinog preminulog muža

Kad je žena u samo nekoliko tjedana nakon suprugove smrti primila poziv od njegovih roditelja, ni na kraj pameti joj nije bilo da će tražiti spermu preminulog muža kako bi odgajali njegovo dijete

Suprug očajne žene koja je primila neobičan zahtjev preminuo je od raka. Njegovi roditelji su htjeli da im ona prenese vlasništvo nad njegovom spermom, piše The Sun.

S obzirom da je par vjerovao da će se on oporaviti od bolesti, odlučili su zamrznuti nekoliko uzoraka njegove sperme. Na taj način, čak i nakon kemoterapije koja uništava plodnost, i dalje bi imali šanse za stvaranje zajedničke obitelji – ali na njezinu žalost, to nije bilo tako jer je liječenje bilo neuspješno i on je preminuo.

“Njegovi roditelji su me pitali razmišljam li o tome da idem na umjetnu oplodnju, na što sam ja rekla da ne. Zatim su me pitali mogu li im prenijeti vlasništvo nad spermom, kako bi je mogli iskoristiti za rođenje unuka. Pretpostavljam da planiraju unajmiti surogat majku za ovo, ali priznajem da sam bila toliko iznenađena i zbunjena da zapravo nisam ni pitala”, otkrila je u postu na Redditu.

Suprugov cilj pri zamrzavanju sperme bio je osnovati obitelj sa svojom ženom

“Oni tuguju, a ja im uskraćujem priliku da dobiju unuke. No, čini se da samo žele da se njihova krvna loza nastavi bez ikakvog razumnog promišljanja o tome”, objasnila je.

Neki ljudi na Redditu su nagađali bi je njegovi roditelji možda mogli tužiti jer je odbila predati genetski materijal njihova sina, dok su drugi također bili u šoku te izrazili suosjećanje.

“Vašeg muža nema manje od dva tjedna, a oni već kruže poput lešinara”, stajalo je u jednom komentaru. Drugi je predložio da se spermatozoidi unište ‘odmah’, dok je treći dodao kako rođenje u takvim okolnostima jamči da tom djetetu trebati terapija.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)