Zanimljivosti

Sjećate li se prsate Albanke sa Eura 2016.? Neviđeno se probila, pogledajte kako sad izgleda i čime se bavi

Evropsko prvenstvo u fudbalu često je prilika anonimnim i lepim devojkama da preko noći postanu zvezde. Dovoljno je samo da ih zabeleži oko kamermana ili reportera i momentalno ugrabe svetsku slavu.

Mnogo je primera iz prošlosti gde su navijačice atraktivnog izgleda postajale zvezde samo zbog toga što su ih fotoreporteri uslikali, a neki od najpoznatijih primera su Larisa Rikelme, Marta Barcok, koja je ponovo na tribinama na Euru, Hrvatica Ivana Knol, ali je je poslednje Evropsko prvenstvo obeležila jedna Albanka.

Albanci su Euro 2016. godine igrali po prvi put u istoriji, i to nakon što su izbacili Srbiju iz grupe u kvalifikacijama gde je viđen i skandal sa dronom. U Marselju, na prvoj utakmici su imali veliku podršku sa tribina, a posebnu pažnju reportera izazvala je navijačica bujnog dekoltea. Ispostavilo se kasnije da je u pitanju devojka po imenu Rike Roci.

Njene fotografije preplavile su društvene mreže i grupe posvećene fudbalu i navijačima.

Ubrzo su osvenule njene vrele fotke sa Instagrama u kupaćem:

Ipak, brzo je te fotografije uklonila sa profila, a primećena je i od strane uglednih modnih kompanija, pa je postala i zaštitno lice nekih od njih.

Pošto živi u prestonici mode, Milanu, nije joj bilo teško da se probije do brendova poput Gesa, Šanela, Živanšija, Kelvin Klajna…

Takođe, počela je i da se bavi voditeljskim poslom, pa je angažovana za velika takmičenja od strane TV kuća upravo za neka sportska dešavanja.

Život joj se promenio preko noći samo zato što je uslikana na tribinama tokom Evropskog prvenstva.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)