Lifestyle

Drži lekcije i u pedesetoj: Nije joj bila dovoljna fotografija u bijeloj haljinici bez grudnjaka, bacila je još jednu ‘provokaciju’

Slavna Britanka nedavno se pohvalila da suprug i ona i dalje vode ‘životinjski seks’

Slavna Britanska glumica i voditeljica Amanda Holden i u pedesetoj godini izgleda vraški dobro. Njezine objave na Instagramu redovito mame uzdahe, a nakon što se prije nekoliko fotografirala u bijeloj haljinici bez grudnjaka, u ponedjeljak je otkrila savršeno tijelo i u bikiniju.

Popularna članica žirija Britanskoga supertalenta nalazi se trenutačno na ljetovanju u Grčkoj, a sve do neki dan joj je društvo pravila i obitelj.

Međutim, supruga Chrisa Hughesa, kćerke Lexi (15) i Hollie (9), te svoju majku, poslala je kućama i uzela malo vremena za sebe.

“Napokon ću nekoliko dana ću provesti sama. Uželjela sam se osjećaja da ne moram ništa. Želim se družiti se s knjigom, plivati, brojati pjegice na licu”, napisala je uz objavu Holden, koja se nedavno pohvalila da sa suprugom još uvijek ima “životinjski seks”.

Pritom je naglasila da Chris naprosto ne može držati svoje ruke podalje, te da ga mora tjerati od sebe jer se uzbudi čak i dok je gleda kako puni perilicu suđa.

U bračne vode su uplovili 2008. godine, a vezu su započeli četiri godine ranije.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)