Ispovesti

Teško mi je i danas sa ovom boli

Nasmejao se, podigao mi noge i legao preko mene. Zabio je svoj kurac do kraja. Moji vrisci su bili sve glasniji i glasniji. Maskara mi se razmazala, osetila sam kako mi suze klize niz obraze. Svojim debelim kurcem me je cepao, širio moju usku pičkicu, veoma je bolelo. Kroz vriske sam mu to i saopštila. – Aaaah kako me boli! Nasmejao se i počeo jače da me jebe. – Što si dala pičku na jebanje, kad znaš da te boli, mm? Sad ću te jebati ka’ kobilu, onesvestićeš mi se na kurcu! Grudi su mi letele levo-desno, on ih je šakama sakupio i stezao.

Onda bi ih puštao, pa vrhom jezika dodirivao bradavice, onda lagano duvao u njih… One su bile poput strela, usparavne, dok sam ja drhtala. Još jedan ubod Mladenovog kurca je učinio da doživim squirting, odnosno orgazam čiji se sadržaj razlivao njegovom košuljom, koju je u međuvremenu zakopčao. – Bolje me popišaj celog, kad si već počela to da činiš. – Ako nastaviš ovako da me jebeš, tako će i biti. Tvoja mokra košulja zapravo svedoči o tome koliko me dobro jebeš. – E onda hoću da mi se cedi sa nje. Izvadio je svoj kurac i svojim telom je krenuo da se trlja o moju pičku, kretajući se napred-nazad. Dugmad sa njegove košulje me je žuljala, a tkanina palila moju, iovako već vrelu pičkicu. – Oh Mladene, ovo je feee-nooooo-meeee-naa-lnnn-oooooooo!

Ustao je, pružio mi ruku i zajedno smo izašli napolje. Kolena su mi klecala, pička gorela, jedva sam stojala. Podigao me je na haubu i raširio noge do maksimuma. Zabio se u mene i jebao. Letnja žega mi je pekla oči, a suze koje su klizile niz obraze su zapravo bile vrele. Sva sam gorela. Povukla sam ga za kragnu i približio se, osećala sam njegov vreli dah i doživela još jedan orgazam. Vrisnula sam. – Jel te boli pičkica? – pitao me je podrugljivo.

– Ooh boli! – E tek će da te boli jebuljo jedna, ne prestajem dok ne pukne! – Aaaaah stani, jooooj, stani, aaaaaaaaaaaah! Činilo mi se da nikada neće prestati. Bio je sav mokar i jebao me je poput razjarenog bika. Odjednom je počeo da trza, snažno me je zagrlio. – Nemoj me napuniti, nee pijem… – nisam završila rečenicu, a on je ispustio i spermu i urlik. Osetila sam kako njegovi spermatozoidi teku mojim vaginalnim kanalima i umorno sam spustila glavu na šoferšajbnu. On je legao pored mene. Ležali smo otprilike dvadesetak minuta.

Teško disali, ali srećni, on ispražnjen, ja napunjena. Iako je ispraznio svoja jaja u mene, ipak mi je bio posebno drag. Dugo me niko nije jebao ovako divljački, bolelo me je, ali sam uživala. To sam mu i rekla. – Drago mi je da jesi, videlo se po tvom licu da uživaš. Bolelo te je zato što si tesna. Ako te povremeno izjebem ovako, raširiću te. Imaš li dečka, verenika, muža?

Related Articles

– Ništa od ta tri, slobodna sam. – Drago mi je, ja imam verenicu, ali kad god hoćeš, dogovorićemo se i jebaćemo se.

– Nadam se da me nećeš stalno puniti. – Ako ostaneš trudna… Nećemo o tome, neka. Moramo sada do tržnog centra, moram sebi košulju kupiti.

Uputili smo se u pravcu tržnog centra. Odabrao je istu kakvu je imao, čisto belu. Onu koju sam mu pokvasila je skinuo i stavio ispod sedišta. Kada smo bili na parkingu hotela, zatražio je da skinem gaćice. – Opet? – upitala sam, pomalo zbunjena. – Mogao bih opet da te jebem, ne sumnjaj, samo sada ne. Primetio sam da imaš crvenu ružu na gaćicama. Hoću da mi bude ovde, kao trofej na reveru.

Previous page 1 2 3
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)