Ispovesti

Teško mi je i danas sa ovom boli

U toj sali stolovi su ovalni i bilo je šest stolica za jednim stolom. Nas je bilo petoro, a mesto do mene je i dalje bilo prazno. Na stolici se nalazilo ime koje sam pročitala, nakon što sam podigla papirić. „Mladen”, stajalo je. Nakon možda dva minuta, Mladen se pojavio i odmah sam se setila da sam ga videla pre par sati, a onda je misteriozno nestao. Pružila sam ruku i znak pozdrava, sa sve širokim osmehom, koji u ovakvim situacijama može samo pomoći. – Vidim, izuli ste se, bole vas stopala? – upitao je, nagnuvši se ka meni, dok se „Čarobno jutro” orilo salom. – Da, zaista ne mogu više, tako bi mi prijala masaža – odgovorih mu i krajičkom oka bacih pogled ka ispupčenom mu međunožju. – Razumem, gde vas najviše boli? – upitao je i približio sam tako da sam osećala njegov topli dah u trenutku dok mi je govorio. Ćutala sam i sve teže sam dolazila do daha. Toplota me je potpuno obuzela.

Skinuo je sako i stavio ga na naslon stolice. Zatim je rukom krenuo da mi mazi stomak, prelazeči lagano preko kristala na haljini. Nismo se gledali. Gledao je preko puta i vodio razgovor sa zajedničkim prijateljem, koji se vratio iz Amerike, sa studija. – Jel’ si osvetlao srpski obraz? – upitao je Mihajla dok se kažiprstom spuštao preko stomaka i nežno pogladio moj klitoris. Sto je bio tako postavljen da niko drugi nije mogao videti naše aktivnosti, ali sam ih ja postala svesna i pokušala da mu odgurnem ruku. To i jesam uradila, ali vratio se i grubo mi je stisnuo klitoris, tako da sam sama sebi ugrizla usnu, što od bola što od neočekivanog talasa miline. Nastavio je svoju igru, a ja sam gorela. Bukvalno gorela. Sva krv mi se sjurila u obraze. – Tebi je baš vruće? – upitao me je Mihajlo. – Da… jeste, treba uključiti… klimu… – promrljala sam i zabacila glavu unazad, dok mi je Mladen prstima razdirao pičku, koja je ostala gola nakon što je pomerio gaćice.

Na moje „nemoj” stiskao je još jače, sve dok nije oslobodio veću količinu tečnosti. Iz mene je pokuljalo kao iz slavine, noge su mi se tresle. – Jel’ ti pišaš, sve je mokro, rukav mi je do pola mokar! – nervozno je šaputao Mladen, dok je otkopčavao dugme na rukavu i povukao ga na gore, ne bi li prikrio tragove da mi je drkao pičku. Povukao je i drugi rukav i nakon toga izvadio ključeve svog automobila. Stavio mi ih je u ruku. – Povuci gaćice i idi do parkinga, pronađi crnu Panameru, uđi unutra i lezi na zadnje sedište. Zapamtićeš moj kurac, popišuljo jedna, brzo! Sva sam drhtala od neobuzdane želje i rešila da ga poslušam. Uputila sam se ka Panameri, dok je on podavijao rukave na košulji, da bi sakrio sokove moje pičke, koje je njegova košulja upila. Javila sam se Marijani i rekla joj da ću otići do stana ne bih li uzela druge sandale. Slagala sam da mi se pokidao kaiš na ovim sandalama. Potvrdno je klimnula glavom i šapnula mi da joj ponesem sve lekove za smirenje koje imam u stanu ne bi li umanjila nervozu inače će se onesvestiti. Zagrlila sam je, dok mi je pička pulsirala jer sam istovremeno zamišljala kako me Mladen jebe u nju. Osetila sam se kao žena niskog morala, ali želja za kurcem je bila jača. Požurila sam ka Mladenovom autu.

Kada sam stigla do automobila, učinila sam ono što mi je rečeno. Sela sam na zadnje sedište i krenula da skidam haljinu. Kroz glavu mi je prošlo: Daj stani, unormali se, ponašaš se kao kurva, izađi!, ali onda sam ga videla kroz prozor auta, kako mi dolazi u susret, sve vreme osvrtajući se da li ga neko vidi. Brzo je usao i još brze zatvorio vrata za sobom. – Što je ovo, nemamo ceo dan, rekao sam gola pička i sise, a ti još u haljini! Požurila sam sa svlačenjem, a on je upalio auto. – Kuda ćemo? – izustila sam tiho, savladana željom za njim u meni. – Pa šta si mislila, da ću te jebati ovde, na parkingu? Možda sam i mogao, ali neću da rizikujem. Verenica će doći za dva sata, a ja sam napaljen kao konjina, mogao bih ceo dan da te jebem. Još sam osetio da si tesna, au jadna, pući će ti pička. Ja sam tada bila već potpuno gola, raširenih nogu. Vozio je brzo, divljački, i znala sam da me takav seks očekuje. Započeo je raskopčavanje svoje košulje. – Otvori prozor – rekao je. Izašao je napolje, u beloj raskopčanoj košulji, i dalje u pantalonama. Stao je pored otvorenog prozora i kroz šlic izvukao impresivnu kurčinu, sveže obrijanu. Kroz par sekundi se njegova kurčina parkirala u mojim ustima, pomerajući mi krajnike. Bio je grub. Rukama mi je sve jače gurao glavu ka kurcu, davio me je svojom kurčinom i zadovoljno ispuštao urlike. – Ooh to mila moja, tako se… tako se puši kurac ljepoto, tako se puši kurac! Đe mi je telefon da slikam ovu ljepotu… Čekaj. Izvadio mi je kurčinu iz usta i nabreklog kurca se prošetao do torbice u kojoj je bio njegov mobilni. – Nemoj raditi to, ne želim. – A gle ovo sad, pa nisam ja pitao što želiš. Tvoje je da pušiš i sisaš moju kurčinu k’o malopre. Da ga kupaš tom pljuvačkom, hajde!

Opet sam otvorila usta i opet mi je zabio kurčinu. Kočnice više nisu radile. U jednom trenutku sam pomislila da će mi pocepati usta. Tada je podigao telefon i začulo se: „škljoc, škljoc, škljoc”. Fotografisao je, odnosno i snimio sam sebe, kako sa osmehom na licu „doji kurcem napaljenu deverušu”. Popravio je kragnu na košulji. Stavio je telefon u džep košulje i smestio ruke na leđa. Uživao je dok sam mu jezikom milovala glavić, rukama gladila i stezala njegova jaja prepuna bebi – semena. – Aah dobra si, kako si samo dobra, za ovo imaš pravo da biraš… aaaaaaah…. imaš pravo da biraš pozu u kojoj ću te jebati. Pušila sam i dalje, mumlajući. – Ne čujem, da li ti to kažeš – u pičku? Izvadio mi je kurac iz usta i otvorio vrata. – Daa! – uzviknula sam glasno. Pička mi je gorela. Mladen se sagnuo i počeo jezikom da kruži po mom klitorisu, dok je svojim srednjim prstom proveravao teren, kako on to kaže. – Ah mili, jebi me! – Polako jebuljo moja, sad podmazujem da ne boli. – Neka boli, briga me, želim te!

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)