Ispovesti

Rastali smo se u bolu

Bio sam zatečen i totalno iznenađen situacijom. Prišla mi je, bez i jedne izgovorene reći, blago me je gurnula nazad kako bi legao na leđa. Raskoračila me je u pozu 69. Osetio sam svoj kurac i njenim ustima, a njena slatka roza napaljena pica mi je bila isped nosa.

Naravno, polizao sam je. Osetio sam njene slatke picine sokove. Nakon kratkog vremena, naglo je ustala i prišla onim devojkama, jedna joj je iz ranca dala kondom.

Neverovatnom brzinom i spretnošću kondom je bio spreman na mom kurcu. Raskoračila me je i polako se spustila dole. Osetio sam prodiranje u njenu unutrašnjost, polako sa vrlo malo otpora. Ušao sam do kraja, malo je zastala i počela je radnju gore-dole.

Moje ruke su bile na njenim, kukovima, struku, nabreklim bradavicama… nagnula se napred, poljubili smo se dok je moj kurac i dalje bio u njoj. Uhvatio sam je za loptaste čvrste guzove, vrhom prsta sam dodirivao njen analni otvor, što joj je prijalo jer sam osetio pulsiranje njenih unutrašnjih mišiča na mom kurcu.

Uh, kolutić joj je bio toliko nadražen, znao sam da ju je to palilo, nabio sam joj kurčinu do kraja.

Okrenula se prema svojim drugaricama i dala im fantastičan pogled prodiranja kurca u pičku, dok sam joj ja nadraživao nabrekli klitoris. Njeni sokovi su bukvalno curili iz nje, orgazam joj se probližavao, počela je da izvija svoje telo u naletima ekstaze, ostio sam stezanje njenih vaginalnih mišića, uh, jebote pa ona svršava… još sam nekoliko puta ušao do kraja u nju i svršio sam i ja, nisam ga vadio, mogla je da oseti pulsiranje mog kurca u sebi dok sam svršavao.

Neverovatno, ali smo skoro svršili istovremeno. Polako je ustala, i dalje, bez i jedne izgovorene reči, nagnula se iznad mene i poljubila me u obraz. One dve drugarice su ustale i sa njom polako odšetale kao da se ništa nije dogodilo, samo što je ova “moja” ostala gola. Sa nevericom sam gledao kako odlaze, dok mi se kurac polako opuštao sa sve kondomom preko njega punog sperme.

Previous page 1 2
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)