Ispovesti

Supruga mi je postala jako naporna

Brzo sam te uhvatio rukama i privukao prema sebi. Još uvek si me gledala uz smešak. Poljubio sam te dok sam jednom rukom masirao tvoje grudi, a drugom stiskao tvoju guzu. Tiho si uzdisala na moje uvo dok sam ti ljubio vrat. Nekako si se izmigoljila iz mojih ruku i okrenula mi leđa. Uhvatio sam te za ruke i prislonio ih iznad tvoje glave na zid.

Lagano si istrćila svoju guzu prema meni. Gledao sam tvoje oči ispod tvoje rasčupane kose dok si ubrzano disala. Sastavio sam tvoje ruke iznad glave kako bih mogao obe da držim jednom rukom dok sam drugom šarao po tvojim grudima.

Počeo sam da ljubim tvoj vrat i da jezikom šaram po tvom uvetu. To te je izluđivalo, pa si se suzdržavala da tvoji uzdasi ne postanu preglasni. Pravio sam se da ulazim u tebe od pozadi trudeći se da osetiš moju erekciju u pantalonama naslonjenim na tvoju guzu ispod suknje.

Gurnula si ruku među svoje noge i uhvatila me za prepone. I ja sam uzdahnuo pod naletom tvoje ruke. Ponudila si mi svoj jezik dok si mi masirala međunožje.

Zatim si se ponovo izvukla iz mojih ruku. Pokazivala si mi ponovo da ćutim dok si lagano išla prema wc šolji. Brzo sam skinuo sako i okačio ga na čiviluk na vratima. Kada sam se okrenuo prema tebi ugledao sam te kako zadižeš svoju suknju i lagano se spuštaš prema šolji. Nasmejala si se i počela da piškiš.

Smejali smo se trudeći se da nas niko ne čuje. Kada si završila, samo si spustila dasku na koji si potom digla svoju nogu. Gledao sam te dok si tako raširenih nogu nadraživala svoju vidno vlažnu mačkicu i prstom me pozivala da ti priđem. Prišao sam ti i poljubio te.

Ti si se i dalje igrala dok su nam se jezici uplitali. Počeo sam da te ljubim po vratu, dok sam rukama pokušavao da ti oslobodim grudi. Ugledao sam tvoje nežne grudi i brzo spustio usne na njih. Tvoje vrele ukrućene bradavice klizile su pod mojim jezikom dok je tvoja ruka šarala po tvom međunožju. Uzdisala si dok sam poljupcima prelazio preko tvog stomaka, sve do prepona.

Tvoja ruka je i dalje lagano prelazila preko nje. Jezikom sam liznuo tvoju ruku dok je prelazila gore dole po njoj. Osetila si moj jezik i brzo si ražirila usmine svoje mačkice prema njemu. Brzo sam prešao jezikom celom dužinom tvojih mokrih prepona. Duboko si uzdahnula stavljajući slobodnu ruku preko usta.

Nastavio sam da jezikom prelazim preko tvog klitorisa. I dalje si držala raširene usmine svoje mačkice nameštajući moj jezik na mesto koje ti odgovara. Grickala si svoje usne dok si drugom rukom masirala svoje grudi dok je moj jezik šarao po tebi. Podigao sam ruku i ponudio ti prst na usne. Prihvatila si i strastveno počela da sisaš moj prst.

Moj jezik je kružio po tvom klitorisu dok si se stresala sa mojim prstom u ustima. Primetio sam da nećeš još dugo da izdržiš pa sam izvukao prst iz tvojih usta i lagano ga ugurao u tebe. Ponovo si stavila ruku na svoja usta kako neko ne bi čuo tvoje uzdahe. Počela si da se uvijaš na mom prstu dok sam se trudio da moj jezik ostane na tvom klitorisu.

Ubacio sam i drugi kako bih ti poboljšao osećaj. Brzo sam ulazio i izlazio svojim prstima u tebe. Pogledao sam te dok si grizla svoju pesnicu trudeći se da prikriješ uzdahe, i tada si počela da svršavaš. Stresala si se po mom licu i na mojim prstima. Trudio sam se da održim ritam jezika i prstiju dok si me čupala za kosu uzdišući sve jače. Zatim si se smirila.

Pogledala si me i počela da se smeješ. Brzo sam se pridigao i poljubio te. Prihvatila si moj poljubac isisavajući svoje sokove sa mog jezika i mojih usana. Brzo sam raskopčao pantalone i spustio ih. Uzela si moj kurac u ruku i počela da ga dražiš dok si mi drugom rukom masirala prepone.

Uzdisao sam. Brzo si se spustila dole i munjevito ga strpala u usta. Osetio sam tvoja vrela usta i stresao se od zadovoljsta. Brzo si me uvlačila i izvlačila iz svojih usta. Pulsirao sam dok si jezikom kružila po mom glaviću. Slobodnu ruku si spustila na moju zadnjicu, strasno je stiskajući, terajućii me da napravim trzaj prema tebi i krenem da te jebem u ta tvoja neodoljiva usta.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)