Ispovesti

Moj sin svo vrijeme provodi sa drugovima

Moj sin ima 19 godine i nikada još nije imao djevojku. Svo vijeme provodi sa drugovima. Već duže vremena, zadnjih 2 godine se plašim da ne voli muškarce. Zbog tih misli noćima ne spavam. Nikome o tome nisam pričala, čak ni mužu i jednostavno trebao mi je neki signal, neka reakcija da moj sin voli žene, da je muškarac.

Razmišljala sam da platim nekoj uličarki, ali plašila sam se da ne pokupi neku bolest. Zbog toga sam ja lično počela da se pred njim izazovnije ponašam, ali samo je skretao pogled sa toga što me činilo još nervoznijom. Sinoć smo bili sami kod kuće i prije spavanja smo na moje insistiranje popili po par čaša crnog domaćeg vina. On ne pije i jedva sam ga nagovorila. Nakon što je otišao u svoju sobu i ja već malo popita, odlučila sam otići za njim. On je već ležao i ja sam pod izgovorom da me strah same spavati uvukla mu se u krevet. Tada sam počela da glumim da spavam.

Nakon nekog vremena je stavio svoje ruke na mene. Srce mi je zaigralo, bilo mi je drago što znam da je normalan.

BONUS ISPOVEST:

 

DOK ON RADI JA SE TROŠIM SA NJEGOVIM TATOM! Prava sam pohotnica i uživam u tome!

 

Imam 18 godina i sa Milošem sam već dugo u vezi. On mi je bio prvi ljubavnik.

Volim seks i do sada sam o sebi shvatila da sam prava pohotnica.

Mnogima sam pušila ali samo sam sa dečkom Milošem spavala. On ume da me dobro izjebe, ali mi nekada ni to nije dosta pa se često samozodovoljavam.

U duši sam kurva, ako se to tako može nazvati. Pojebala bih se sa svakim samo da ima kurac.

Miloš uvek radi treću smenu. Dolazio je svako jutro posle posla kod mene i dobro me jebao, ali slaba vajda kad sam ja i posle pola sata opet napaljena.

Te večeri došla sam na ideju da odem kod Miloša jer sam mislila da ima slobodan dan. Obukla sam letnju suknjicu i usku majcicu iako nisam imala velike sise.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)