Ispovesti

Ne želi vezu na daljinu

Nakon završenog fakulteta djevojka sa kojim sam bio u vezi me ostavila zbog toga što ne želi vezu na daljinu. Molio sam je da to ne radi, čak ponudio i da je oženim iako realno nisam imao nikakve uslove za brak, ali ona je bila odlučna i kako je govorila nije željela da se tako mlada udaje. Životno razočaranje, mislio sam da ništa gore ne može da me zadesi.

Sretnem ju juče nakon 4 godine u tržnom centru. Sav sretan, srce lupa 100 na sat… Izgleda bolje nego ikad, bila je sva sređena, duga haljina, šminka, frizura. Krenem da joj priđem, a onda vidim nekog starog čovjeka pored nje, duplo starijeg, otac može da joj bude. Proleti mi kroz glavu da je postala sponzoruša, shvatam zašto me ostavila. Ipak smognem hrabrosti, priđem joj i kao iz zezancije pitam jel to ona voli stare i bogate pa me zato ostavila. A ona mi opali takva šamar da se cijeli tržni okrenuo na nas i kaže da joj je to tata.

Kako sam se tada odvratno osjećao, najgori osjećaj u mom životu, ali nakon svake kiše dolazi sunce, pa tako i meni… PONOVO SMO U KONTAKTU I MOŽDA NEŠTO I BUDE OD NAS.

BONUS:

Ljeto možda miriše na more i sunce, ali vonja i na nezaboravni seks na otvorenom!

Related Articles

1. Otputujte

Novo okruženje, mjesto na kojemu nikada prije niste bili i uzbuđenje zbog istoga dodatno će pospješiti vašu želju za seksom i novim avanturama. Uživajte koliko god možete i ne dajte se smesti!

2. Igrajte igre

Doslovno! Možda u pokeru baš i niste uspješni, ali vam zato strategije idu kao od šale… Dogovorite seksi nagrade za pobjednika i visoke cijene za gubitnika. I natjerajte ga da prihvati izazov…

3. Osvježite stvari

Ako ste zapeli u pozicijskoj rutini, krajnje je vrijeme da istražite Cosmosutru iliti zanimljive prijedloge koji svaku pozu podižu na jednu napredniju i uzbudljiviju razinu. I zabava može početi!

4. Zajedničko tuširanje

Zajedničke aktivnosti pod tušem najbolji su način da se zajedno ohladite kada temperature i atmosfera postanu nesnošljive. Osim toga, ima li što više seksi od mokre, mirisne, sjajne, mekane kože koja se trlja uz vas?

5. Okružite se uzbuđenjem

Dokazano je kako aktivnosti napunjene adrenalinom povisuju razinu dopamina, neurotransmitora koji igra važnu ulogu u seksualnoj želji, a ljeto je kao stvoreno i za adrenalinske avanture i za vrući seks.

6. Ne propuštajte priliku

Ovoga ljeta probajte iskorisiti apsolutno svaku priliku za seks koja vam se pruži. S vašim dragim, naravno! (Ne sa svakim zgodnim frajerom na kojeg naletite). Dajte mu do znanja koliko ga želite dok ste još u autu, na putu. Nastojte ga paliti i zavoditi cijelo vrijeme i priuštite i sebi i njemu odmor koji nikada nećete zaboraviti.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)