Ispovesti

Želim ženu koja će mi roditi sina

Prije 3 dana sam saznao da mi je žena trudna, trebao bih biti sretan, na žalost nisam, jer nosi devojcicu. Prvo dete da mi bude devojčica, ma meni je muka od same pomisli na tako nešto.

Pokušavam na sve načne da je ubedim da abortira, jednostavno necu da imam trulu žensku decu. Ako me odbije i ako odluči da rodi, planiram da je ostavim, tačnije i onako razmišljam da je ostavim, čim je prvo dete devojčica, sigurno me ni ubuduće ne čeka ništa bolje. Trebam tražiti sebi pravu ženu, ženu koja će mi roditi barem 3 sina.

BONUS ISPOVEST:

Da odemo na neko mirno mesto.. -rekla je tiho, a onda dodala- Dole sam sva mokra…i želim ga u sebi

 

Valentina i ja smo se, nakon onog našeg neplaniranog seksa u uredu, znali pohvatati svaki slobodni trenutak. Najčešće bi joj ga zabio u njenu vruču pičku u toaletu i istresao se u nju. Znao sam da to njoj nije bilo dovoljno, ali bili su to naleti adrenalina i samo smo se prepuštali.

Jedan dan me je šef pozvao i rekao da povedem Valentinu na jedan sastanak sa našim dugogodišnjim partnerom. Da parafraziram njegove reči “Neka mala uči, treba će joj iskustvo.”, a u sebi sam mislio ‘Mala ima iskustva sasvim dovoljno’

Rekao sam Valentini da sutra idemo na sastanak kod poslovnih partnera, pa da se poslovno obuče, a i supruzi sam rekao da me sutra neće biti. Iste večeri sam odradio fenomenalni seks sa ženom, tako da je ujutro kad sam išao na posao još imala zadovoljni smešak na licu.

Kad sam došao u ured po papire i da pokupim Valentinu ostao sam iznenađen njenom ljepotom. Bila je utegnuta u poslovni kostim plave boje sa belom košuljom, a njena plava kosa je bila podignuta u svojevrsnu punđu. Suknja joj je bila odmah iznad kolena i otkrivala divna koljena i jake listove nogu koje su završavale sa cipelama vrtoglavo visokih petica. Macan mi se odmah počeo buditi u gaćama iako ga je supruga dobro iscedila, ali na Valentinu mi se dizao odmah.

Sjeli smo u službeni auto i uputili se u Zadar. Valentina se zavalila na suvozačevo sjedalo i skinula cipele, te noge stavila ispod prednjeg stakla, a suknju malo povukla uz noge, tako da sam mogao vidjeti da ima samostojeće najlonke. Spustila je naslon svog sjedala i ispružila se, a njene sise su se isticale i prkosile gravitaciji. Bio je to jako seksi prizor, ali sam morao držati oči na cesti, jer je bila jako prometna. Valentina se samo lagano smješkala shvaćajući moju muku, te je kroz osmjeh rekla:

– Samo ti vozi, već ćeš staviti svoje ruke na sve ovo, to ti obećajem.
– Znam, ali tako si jebozovna sada -tiho sam promrmljao, a kurac u mojim gaćama je prijetio da će eksplodirati.

Ubrzo smo stigli kod naših partnera, te smo odradili sastanak i kratki poslovni ručak, a onda me je Valentina zamolila da malo prošetamo po gradu, jer nikad još nije bila tu. Tako smo prošetali po centru, pogledali Pozdrav suncu i malo poslušali Morske orgulje, a onda krenuli prema autu. Dok smo hodali prema autu, primila me ispod ruke, a onda upitala:

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)