Ispovesti

Muž me je uništio svojim ponašanjem

U braku smo 20 godina i prije par dana sam kod muža na mobitelu vidjela SMS poruke sumnjivog sadržaja. Shvatila sak krozh tih par poruka da se muva sa nekom klinkom. Tražila sam način kako da svoje sumnje potvrdim, pratila ga gdje god ja je išao i sva muka se sinoć isplatila, mislim bolje da nije. Uhvatila sam ga na djelu u hotelskoj sobi sa kćerkom naših komšija, djevojčicom koja nema još ni 18 godina.

Uslikala sam ih i odmah mu rekla da ću da se od njega razvedem. Ostavila sam ih da uživaju u svojoj sreći, jer od tog tranutka on meni ništa nije značio ima 46 godina, a djevojčica 17, grozno, pored svega ostalog. Nisam ni slutila šta me čekalo koda se moj muž vratio. Rekao mi je da sa tom djevojčicom nije iz ljubavi, niti mu šta znači, već je sa njom iz osvete, obzirom da je prije par godina otkrio da je naš komšija, tata od te djevojčice iskorištavao našu kćerku, isto je bila njenih godina. Kada mi je to rekao pala sam u nesvijest. Pozvala sam kasnije kćerku, pitala je da li je istina da je komšija M. iskorištavao kada je bila djevojčica, a ona je tada počela da plače i potvrdila sve što je moj muž rekao.

Ne znam šta da mislim, ni ta djevojčica ne zaslužuje da se neko igra sa njom, ali kada se radi o osveti mora biti nedužnih žrtava. Nije da sam mužu oprostila, ali cijela ova priča sa kćerkom mijenja stvar u korijenu i kod mene se javio osjećaj za osvetom. Koristio je moju princezu, iskorištavao ju je. Jedva čekam da napuni 18 godina, lično ću da odem kod komšije i pokažem mu ove slike kako njegova kćerka uživa sa mojim mužom!

BONUS ISPOVEST:

 

SESTRIČINA JE DRHTALA OD UZBUĐENJA: Nabijao sam joj u macu dok sam se trljao o njeno znojavo telo

 

Ujak je krstio sina pa je bilo veliko veselje pod šatorom. Bilo je preko 200 zvanica sa ujnine i njegove strane, pilo se i veselio u svakom delu šatora.

Muzika je svirala kolce a ja sam sedeo i uživao u pogledu. Kolo se vilo blizu mene a mlade devojke su preplitale nogama i veslo skakale u kolu dok su im sisići skakali u ritmu muzike. Posebnu pažnju mi je privukla ujnina sestričina.

Kolo se vilo blizu mene a mlade devojke su preplitale nogama i veslo skakale u kolu dok su im sisići skakali u ritmu muzike. Posebnu pažnju mi je privukla ujnina sestričina.

Imala je dugu crnu talasastu kosu, predivne krupne crne oči i slatka mala usta. Na sebi je imala belu raskopčanu bluzicu iz koje su iskakali sisići, i belu kratku suknjicu sa crvenim pojasem, bila je preslatka. Uhvatio sam se u kolo pored nje, bila dosta niža od mene pa sam mogao da joj vidim sise.

Kolo se završilo a ja sam pratio pogledom gde će da sedne, video sam da je sela sa roditeljima. Otišao sam kod sestre od ujaka i raspitao se o ovoj maloj. Objasnila mi je da je tu sa roditeljima i da nema dečka.

Rekao sam joj da je izvuče napolje van šatora da se upoznam sa njom.

Sestra se nasmejala i rekla mi „ne brini ništa, sestra će sve da ti završi“. Pratio sam sestru pogledom i video ih da razgovaraju, a onda su ustale i krenule van šatora. Krenuo sam i ja i našao ih između kuće i voćnjaka, piškile su.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)