Ispovesti

Volim maminog momka

Imam 17 godina i zaljubljena sam u maminog momka. Mama želi da se uda za njega, ali… i ja to želim. Ne znam zašto mi se to događa. On ima preko 40 godina, ali volim ga toliko da bih život dala za njega. Možda je to jer sam odrasla bez oca, bez očinske ljubavi, pa u maminom momku vidim u tu vrstu ljubavi. Ne znam. Dugo sam skupljala hrabrost da mu sve priznam. Znala sam kakve posljedice svega bi moja izjava ljubavi njemu mogla izazvat.

Prošli vikend sam bila sama u stanu i od nekuda, kao da ga Bog poslao, pojavio se on. Kada sam ga vidjela kroz prozor odmah sam otključala vrata. Par minuta kasnije čula sam kako ulazi u stan i čekala bez odjeće. Sekunde su mi bile kao godine, a onda se pojavio. Ostao je šokiran, a ja sam glumila da mi je neprijatno. Tada se on izvinuo što je nenajavljen i bez kucanja ušao te je izašao u hodnik.

Ja sam se na brzinu obukla, onako lagano i pozvala ga da uđe. Nisam željela ništa više od toga za početak, ali ovo što sam uradila, bar mi se čini imalo je svrhe. Od tada je dolazi 4-5 puta i kako da kažem GLEDA ME NA DRUGAČIJI NAČIN. U očima mu vidim da kada me gleda, gleda kroz moju odjeću i vjerovatno zamišlja ono što sam mu prošli vikend pokazala.

Očekujem da će vrlo brzo i on sam poduzeti nešto da bi mi se približio na ONAJ NAČIN, način o kojem maštam već godinu i više… ako ne, onda ću ja krenuti u novu akciju. Najvažnije osjećam da me želi…

BONUS ISPOVEST:

ODLEPIO SAM ZA MANEKENKOM SA OGROMNIM CICAMA: Spustila je ruke u međunožje dok sam ih lizao i masirao

 

Najgore je za muškarca kad radi ženski posao i još je mlad i drčan. Tako sam i ja radio u prodavnici tekstila, tačnije prodavao sam materijale za šivanje. S druge strane mi je godilo što sam stalno okružen ženama, ali me je strašno nerviralo podjebavanje društva da radim pičkast posao. Skoro sam postao feminiziran koliko sam boravio u ženskom društvu.

Nisam bio neki lepotan, naprotiv, imao sam grube muške crte lica, mišićav od teretane, a međunožni mišić mi je bio prirodno mišićav. Nije bio toliko mišićav u dužinu (18 cm), ali je bio debeo da je od devojaka uvek mamio ono „OH!“ Nažalost, na poslu nije bilo takvih devojaka, jer sam bio okružen s bakutama koje su gledale samo posao.

Bila je jedna dobrodržeća gospođa koja je često kupovala materijale i šivala po porudžbini,pa smo se nekako i zbližili (samo poslovno), toliko da mi je jednog dana ponudila mesto menadžera u njenoj novootvorenoj firmi. Kaže da joj se posao toliko raširio i da ima potrebu za nekim ko će joj sve to voditi. Salon joj je bio lep. U jednoj prostoriji šivaće mašine, a u drugoj izložbeni prostor.

Iz meseca u mesec je širila posao, tako da je za dve godine prvi puta organizovala modnu reviju. Svi smo bili u haosu od posla. Reče ona da će popodne doći devojke manekenke da isprobavaju modele za reviju. Smeh devojaka me je trgao iz haotičnog posla, pa nisam toliko ni obraćao pažnju na njih. Ladno su preda mnom isprobavale modele, skidale se, većina čak ni brus nisu imale, a tangice kao da su isprosile materijal za njih.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)