Ispovesti

“Vozač sam kamiona i radim po cijeloj evropi”

Zar kumicu da natežeš, idiote… Vozač sam kamiona i radim po cijeloj evropi. Posao koji čovjeka odvaja i po 15-20 dana od kuće, supruge, porodice… i nikada se ne zna kada se vraćam kući. Tako sam ljetos se iznenada vratio kući i zatekao mog kuma kako u gaćicama sjedi u kuhinji i večera dok ga moja supruga u providnoj spavaćici služi i igra oko njega.

Sve to sam gledao kroz prozor nakon čega sam totalno poludio i divljački uletio u kuću sa namjerom da ih oboje zajedno pošaljem na drugi svijet, bez obzira na posljedice. Zbog buke i vike koju sam proizveo, sada ću reći na moju sreću sa sprata je sišla moja kćerkica koja ima samo 5 godina ovoreći TATICE STIGAO SI… Spasila me robije…Uprtio sam je i otišao sa njom otišao kod mojih roditelja koji žive nedaleko od moje kuće.

Odma sam podnio papire za razvod, razveo se, ali i pored svega sud mi nije dao moju djevojčicu mog anđela, već ju je dao majci. Ne znam kako je to moguće, nikako ne mogu da se pomirim sa tim.

BONUS ISPOVEST:

 

DUGO NISAM OVAKO UŽIVAO: Bio je dovoljan samo pogled da krenem u akciju

 

Tanja je na sebi imala haltere s crnim čarapama,crni brusi i crne tange, njene obline su bile još izazovnije..spustih je na trosed i osolobodih njene grudi, jaka četvorka ,bradavice iskočile, uzimam ih u usta i ližem, Tanja uzdiše, spuštam ruku do njenih bokova milujem je i osetim kako mi deo ruku dodiruje svilene čarape, a drugi deo glatku kožu, milujem je po preponama i ovlaš dodirnem njenu pičkicu, sva je mokra, uredne dlačice izviruju pored tangi, ona pušta glas, kao da prede, spuštam se jezikom preko njenog stomaka do njene pičkice, liznem je preko gaćica, osetim kakoje mokra i vrela…još brže i žustrije je ližem.

-Ah ah ah….tooooo, takooo…liži meee
Još intezivnije je ližem,vrhom jezika diram joj klitoris, uvlačim prst u njenu pičkicu i ujedno je jebem prstom.

-Too too…ahhh ahhh, kako je dobrooo, nastavi molimm teee
Spušta ruke na moju glavu i miluje mi kosu, pomeram njene gaćice u stranu i zavlačim jezik u njenu mokru pičkicu, jebem je prstom i diram joj klitoris jezikom.

-Ah ah ah …svršiću svršiću
To mi je dalo još stimulansa, volim da osetim kako žena svršava doj joj ližem pičkicu, ona ruka dira svoje grudi, izvija telo, ubrzavam liz

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)