Ispovesti

“Imala sam nezaboravno iskustvo”

Obukla sam se na izvolte… Bila sam u kratkoj poseti drugarici, koja je živela u drugom gradu. Kući sam se vraćala vozom. U jedinom kupeu koji je imao slobodno mesto bila je četvoročlana porodica. Otvorila sam vrata i uz pozdrav ušla i sela, roditelji su bili mladi. Videlo se da brinu o sebi i svom izgledu. Ja sam tada bila u miniću i nekoj providnoj majici, a brus nisam imala tako da je sve bilo na izvolte.

On je to naravno odmah primetio i odmerio me od glave do pete, a da to njegova žena nije videla.Sela sam i počela da se dosađujem. Sledilo je dva do tri sata dosadnog klackanja. Međutim, on je posle nekih 20ak minuta vožnje ustao i rekao da ide da popuši cigaru i uputio mi značajan pogled.Đavo mi nije dao mira.

Posle nekoliko minuta sam i sama izvadila cigare i ustala, a u stvari mi se nije pu-ilo. Izašla sam, povukla nekoliko dimova i otvorila vrata od toaleta da bih bacila cigaretu.U tom trenutku je on naišao i ugurao me u toalet. S jedne strane sam bila uzbuđena, ali opet mi nije bilo svejedno.

Rekla sam da mu je žena tu, ali on kao da nije mario za to. Pitao me je da li je moguće da ću propustiti takvu priliku, a ja nisam mogla da ga odbijem.Nije mi bilo svejedno što je toalet ipak bio previše prljav, ali kada je počeo da me ljubi sve sam zaboravila. Prvo smo se ljubili strasno, a onda je počeo da me ljubi svuda po telu.

Rekao mi je da skinem hulahopke i gać.ice da ih ne bi pocepao.Poslušala sam ga.Iako mi je bilo veoma neudobno to nisam rekla, jer sam se našla u vrtlogu zadovoljstva kada je ušao u mene. Umalo nismo odvalili jadan lavabo na koji me je nasadio pre nego što je ušao.Onda me je bacio na kolena. Nisam više marila o prljavštini.

Rekao mi je da se obrišem i uredim pre nego što izađem i vratim se u kupe. Uz osmeh mi je dodao da bi mu bilo drago da se javim.Sada mi se pušila ona cigara. Sredila sam se koliko je to bilo moguće i zapalila pljugu.Kada sam ušla u kupe vizit kartu sam neprimetno stavila u torbu. Deca su se igrala po kupeu, njegova supruga rešavala ukrštene reči, a on je čitao novine kao da se ništa nije desilo. Do kraja vožnje sam izbegavala da pogledam njegovu ženu.

BONUS ISPOVEST:

ŽELELA GA JE CELOG! Lift se tresao kada sam joj pocepao najlonke i uleteo u nju!

 

Jedno drugom smo se zakleli da ćemo, kada se budemo susreli prvog sledećeg, upravo predstojećeg puta, biti strpljivi. Da ćemo uzimati jedno drugo nežno, lagano, mazno, usporeno. Da ćemo smišljeno, planski biti samosvesni, kontrolisati se, ne dopustiti da, ponovo, preovlada ono animalno u nama, oboma i da se nećemo ponovo baciti jedno na drugo kao izgladnele zveri.

Ovoga puta moralo je biti tako. Bili smo rešeni i ubeđeni u to. Želeli smo tako oboje, najiskrenije. Bez obzira na celokupni, sada već trocifreni, broj dana od našeg poslednjeg susreta. Bez obzira na svu strast koja je potpuna i tako lepa i bestidna, još od prvog momenta, od prve reči, prvog pogleda, prve smelosti da se otvoreno prizna. Bez obzira na nebrojena on-line maženja, masturbiranja, posmatranja, grčevita svršavanja sa samo jednom putanjom u glavi – da se konačno ponovo spojimo, utonemo jedno u drugo, utisnemo tragove na telima. Bez obzira na sve to nedostajanje, žudnju za seksom i strast, ovoga puta žudeli smo za nežnošću. Za laganim dodirima, gubljenjem u pogledima, vremenom koje stoji. Toliko zaljubljeni, toliko željni, toliko prožeti jedno drugim, pristali bismo čak i samo na to, na puko vreme bez uplitanja ikakve radnje u datu scenu.

Ona je žudela za time da me upija pogledom, da se topi od topline mog osmeha, mog često blentavog zaljubljenog oka, da je celu obuzima moj glas. Žudela za tananim dodirima, jagodicama prstiju, vrhom nosa, ramenom, kolenom, obrazom, drhtavim usnama. Da se samo čvrsto pripije uz mene, obgrli me oko struka, pritisne dlanovima moja leđa, ćutke sluša kako dišem, kako srce bije…zbog nje. Želela da je mazim, dodirujem, da se uvija pod mojim prstima, dlanovima, da odlaže, iščekuje, neopisivo slatka dok pokušava da ostane pribrana i naoko nedotaknuta mojim sveobuhvatnim doticanjima.

Ja sam žudeo za njom. Jednostavno za njom, potpunom njom. Za njenim prisustvom, njenim mirisom, za mojim opčinjenim pogledom na svu lepotu kojom tako nenapadno sija. U umu sam često proživljavao scenu kako sedi u mom krilu, postrance, obučena, kako me beskrajno grli svojim rukama oko vrata, kako me golica rasuta kosa, kako osetim njen dah na svom, kako nam se usne i zubi nežno susreću, jezici široko i opušteno prepliću, kako udišem njen vrat, kako me ispunjava njeno celokupno biće.

Od lifta do stana stiskali smo se u hodniku sa komšinicom, starijom gospođom, i njenom unukom. Koračala je ispred mene, tako lako, tako na pogled bezbrižno. A znao sam da iznutra gori. Da joj kolena klecaju, da grudi hoće da puknu, da joj se grlo suši i da sporadično gubi dah, zajapurena u licu. Ja sam delovao poprilično staloženo, osmehom se ljubazno opraštao sa komšinicom. Shvatio sam da nije sve baš tako po tome što mi je bila potrebna čitava večnost da ubacim ključ u bravu, čini mi se krajnje glupu, nelogičnu i premalu. Ona je premeštala svoju perce laku težinu sa noge na nogu, sa strane posmatrano skoro pa neprimetno stiskajući i trljajući svoje butine jednu o drugu.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)