Ispovesti

Sa ženom sam zbog klinaca

Moja žena sa kojom sam u braku 5 godina misli da mi je jedna jedina, da mi je sve na svijetu.

Sa njom sam samo zato što znam koliko me voli i da neću dobiti rogove, pa i zbog klinaca, a lijepo je i to što kada dođem kući uvijek me čeka hrana, piće, čista odjeća. Nedavno sam joj dao nadimak tigrica i baš je oduševljena. Jadnica misli da je to jer je dobra kao tigrica, vatrena u krevetu, a ne zna da sam je tako prozvao jer kada je budem sa njom sazada, zbog njene ispucale kože, stija kako se već to zove izgleda baš kao tigrica.

Zanimljivo je to što se ona svaki puta oduševi kada joj kažem tigrice, a svaki puta je na neki način vrijeđam. Živi debil, ne znam do kada će ovo tajati, ali meni je baš dobro.

BONUS ISPOVEST:

NISAM BIO MNOGO ISKUSAN! Ona me je naučila šta je pravo zadovoljstvo

 

Stvarno sam bio sretan. Sela je ispred mene, Ionako kratka suknjica još se više izgubila. Nisam imao hrabrosti da pogledam u nju. – Hoceš nesto da popijes? – upitala je podigavsi se.

– Moze. Nikad nisam verovao u Boga. Tog trenutka sam bio ubedjen da on postoji. lz tih misli me vrati njen glas. – Imam konjak. – Moze.

Vratila se sa flasom i sa dve case. – Sipaj. Ja odoh da zakuvam kafu. Dobio sam snagu. Cim se okrenula, nagnuo sam iz flase. Oci su htele da iskoce. Konjak je skrenuo u suprotnom pravcu. Prvo sam napunio njenu casu. Zatim sam opet potegao iz flase. Trazio sam snagu. Napunih svoju casu.

Hodala je polako noseci tacnu s kafom. Dok je spustala, video sam njene dojke. – Hoces da zapalis? – Moze. Prvi put sam tada stavio cigaru u usta. Nisam imao hrabrosti da kasIjem. Pogledala me je nasmesila se. – Znam. I meni je tako bilo kada sam poccinjala. Vidi sad. Pravila je kolutove dima, sto me je oslobadjalo. Cas sam gledao u grudi koje su se videle kroz providnu bluzu i duboki dekolte tako da su skoro bile napolju, cas u prekrstene noge. Uz kafu i pice pricali smo o sebi i o svojima. Naizmenicni pogledi bili su sve slobodniji.- Sigurno si umoran. Mogao bi ici na kuppanje.

Ustala je i krenula prema kupatilu. Ja za njom. Stajao sam oslonjen na vrata dok se saginjala i prala kadu. Sve do tada sam mislio da ima crne gacice. Tek tada sam shvatio da ih uopste nema. Moje pantalone postale su uske. lspupcenje na njima bilo je sve vece. Ona je to primetila kad se okrenula. – Slobodno se svuci tu pred vratima, da ne kvasis odecu. Ja moram jos da ucim.

Stajao sam ukocen kao kip. Nisam verovao svojim usima. Do tog trenutka nikad se nisam svukao pred zenskom. Kada se vratila, ja sam jos stajao. Primetila je o cemu se radi. – Hajde, svuci se u kupatilu, pa mi daj odecu. Otisao sam bez pogovora. Osecao sam vecu slobodu kad sam usao u kupatilo. Kroz odskrinuta vrata dodao sam joj kosulju i pantalone. Gacice sam zadrzao. – Daj i njih! Nisam imao kud. Morao sam ih dati. Posto mi je bilo prvi put da se kupam pod tusem, posteno sam se ispekao i rashladio dok sam podesio vodu. – Dragana, dodaj mi odecu. Gotov sam.
– Stvarno ne mogu. Radim nesto. Uzmi samm. Verovao sam joj. Stavio sam peskir oko sebe izasao. Stao sam kao ukopan kad sam video da ona drzi u ruci moje gacice. – Hajde, uzmi ih. Daj meni peskir. Ja cuu tebi tvoje gacice.

lmao sam utisak da su mi noge zabetonirane za parket. Nisam mogao da se pomerim. Sve mi je bilo kao oduzeto. Jedino mi se kurac mimo moje volje kretao. Bio je sve veci. Prisla je i klekla. Moje gacice su odletele u drugi kraj sobe. Jednom rukom je zadigla peskir, drugom uzela njega. Gledao sam sta radi. Bio sam hipnotisan sve do trenutka dok ga nije stavila u usta. Peskir je pao na patos. Soba se vrtela oko mene. Poceo sam ubrzano da disem. Uzela me je za ruku i povela. Stigli smo do stocica. Tu je stala. Onda se obema rukama naslonila na njega tako da je meni okrenula svoju lepotu. Ja sam i dalje stajao kao ukipljen.

Gledao sam u njenu sumicu.- Molim te, pridji blize. Disala je isprekidano dok sam joj prilazio. Jednom rukom se pridrzavala dok je drugom trazila moj kurac. – Hajde. Pridji blize. Prisao sam blize. – Stavi ga u moju ruku – zahtevala je.&nnbsp;lspunio sam joj zelju. Moj se nabrekli kurac vrlo brzo izgubi negde duboko u njenom dvorcu strasti. Brzaci koji su se javili u mom telu vratili su me u stvarnost.
Bio sam svestan situacije u kojoj sam se nasao. Spustio sam ruke na njene dojke. Ne znam ni sam odkud mi tad dodje snaga da prosto podivljam. Kopao sam po njenoj picki zesce nego sto bi kopao bolesnik od zlatne groznice. Nisam znao da je i ona divlja. Podela je da vristi. Uplasio sam se da joj je lose. Zamalo da stanem. – Hajde brze. Molim te. Jos! Jos!

Malo kasnije, ustala je i poljubila me je. – Bices ti dobar mladic. Samo s tobom trreba raditi. Odoh u kupatilo. Ti popij konjak. Odmah cu ja. Konjak mi je tog trenutka bio neophodan. Pio sam iz flase. Skupio sam odecu po sobi i poceo da se oblacim.- Sta to radis? – upitala me je kada se vratila iz kupatila. Bilo mi je jasno sta treba da radim. Svukoh se na brzinu. Nasmejala se i sela pored mene na krevet. Nisam skidao pogled sa nje. Zagrlila me je. Ucila me da se Ijubim. Ljubio sam joj vrat. Dojke. Njih sam morao blago milovati. Sisati. Lep je pupak imala. Rukom mi je pokazala da ustanem. Poslusao sam je. Ona je skliznula u lezeci polozaj.- Sad mi pridji i klekni medju moje nogee. Bio sam zbunjen i znatizeljan. Cvrkutala je. – Kako si ljubio mene. tako ljubi i nju.. Zbunio sam se. – Koga? – Nju. Moju picku. Hajde, molim te.- Nisam nikad, ne znam ja to.

– To je sasvim lako, prvo je poljubi. Zaatim, lizi kao da je sladoled. Da je ne bih povredio, poslusao sam. Prvo sam je poljubio. Ona je razmaknula svoje usnice. Ja sam oborio glavu, isplazio jezik i zazmurio. Prvo sam lizao polako. Zatim sve brze. – Joj, joj. To, to. Sad mi daj svoj sok.. Molim te. Hajde. Brze, brze. Sama je podigla svoje noge skupljene u kolenima. Bilo mi je lako da udjem u nju. Radio sam sto sam brze mogao. Moj sok je punio njenu utrobu. lscrpljen, ispruzio sam se preko nje. – Idi. Istusiraj se dok ti ja spremim leezaj. Otisao sam. Ovaj mi je put tusiranje mnogo vise prijalo. Kad sam se vratio, lezaj je bio spreman. Pred spavanje, potegao sam jos jednom iz flase. Samo sto sam prispao, Dragana se polako uvukla u postelju pored mene. – Lepse je spavati udvoje.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)