Ispovesti

IMAO SAM TROJKU SA MAJKOM SVOJE BIVŠE DJEVOJKE I ORTAKOM: A onda se desilo nešto što NISAM OČEKIVAO!

Terapeutkinja mu je sve objasnila…

Jedan 26-godišnji muškarac tražio je savjet od terapeutkinje Deidre.

“Pose*sao sam se s mamom svoje bivše djevojke i prijateljem, a sad mislim da mi se stvarno sviđa!”

Moja bivša djevojka i ja upoznali smo se kao studenti i bili smo zajedno tri godine. Ali, raskinuli smo prije šest mjeseci, ali još uvijek smo prijatelji. Prije nekoliko nedjelja bio sam u prodavnici kad sam video mamu svoje bivše pa smo otišli na kafu.”

“Predložila je da odemo u kafić i popijemo pravo piće. Nakon nekoliko čaša vina, počela je da me muva i da me ljubi, ali onda je došao moj prijatelj. Rekla mi je kako mašta o nama obojici i da želi da svo troje spavamo zajedno.”

“Otišli smo kod mog prijatelja u stan i svo troje smo se pose*sali. To je bio najbolji se*s mog života i mislim da mi se njena mama ozbiljno sviđa. Ona mi je rekla da se i ja njoj sviđam te da bi htjela da ponovi našu se*sualnu avanturu. Ne znam treba li ovo da kažem svojoj bivšoj?”

Deidre mu je odgovorila:

“Mama tvoje bivše je atraktivna žena koja je odlična u krevetu, ali ona je u potpuno drugoj fazi života. Ako se stvarno možeš vidjeti s njom u vezi, moraš biti iskren prema njoj i prema svojoj bivšoj djevojci.” “Ali ako se samo radi o se*su s iskusnom ženom, bolje je da to stane na samo jednoj avanturi.”

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)