Ispovesti

“Na sastanku sam se obrukala za sva vremena”

“Imam ogroman kompleks od svojih gru.di. Ogromne se, ali kad se nagnem ispadaju mi iz majce. Radim u jednom preduzeću gde se često pojavljujem na poslovnim sastancima. Imali smo juče važan poslovni sastanak u našem preduzeću gde sam morala prisustvovati.

Zbog velike vrućine i neklimatizovane prostorije obukla sam slobodniju majcu iz koje su mi često ispadale gru.di, nisam imala drugu majcu pa morala sam tu obući.

Pošto direktoru stalno nešto treba na tom sastanku poslao me u kancelariju po neka dokumenta kako sam se naginjala tražeći po vetrinama dokumenta u žurbi nisam primijetila da mi se majica skroz sputila (brus nisam imala) tako ušla u kancelariji gdje smo se okupili svi bulje u mene ja hladna kao špricer ništa ne kontam.

Kad su ovi iz komisije jezikom oblizivali usne onda sam se sjetila šta je u pitanju. Ovo je grozan osećaj, baš grozan. Mislim da nikada neću prevazići ovo i navići da živim sa tim.”

BONUS ISPOVEST:

RAZVALJIVAO SAM KOMŠINICU DOK JOJ JE MUŽ SPAVAO: Oduševljena je bila mojom povećom alatkom

Ja sam Vuk imam sad 35 godina 193cm i oko 120kg i uvek sam bio u fazonu izlasci i ostalo, dosta žena sam promenio što će reći da imam nekog iskustva.

Nisam od onih što imaju tipove jednostavno ili me loži ili ne. Mada moram reći da sam oženjen i imam 3 dece. Žena mi je lepa i moje je godište i nikad je nisam zapostavljao. Ne bih da pričam naj o sebi ali bog me je podario povećom alatkom i sve koje su sa mnom bile kazu neverovatno tvrdom. Sad ne znam koliko centimetra i koja širina znam da se obraduju kad vide.

Ovako počinje ovo iskustvo koje cu podeliti sa vama, a ako bude dobro imam još mnogo toga. Živim u omanjoj zgradi od svega 3 sprata. Sa obzirom da smo pre 3 godine uzeli stan relativno smo slabo poznavali komšiluk, sve do ove izolacije zbog korone. Preko puta našeg stana živi komšija koji se razveo od bivše i doveo 5 god stariju ženu koja se zove Nina. Nikad nisam obraćao pažnju na nju jel je jedno 20 godina starija i bio sam u fazonu zdravo za zdravo.

Međutim kreće korona i svi ko u zatvoru počne komšiluk jeli da se druži, roštilji, čuda do kasno u noć. I primetim ja dok smo jedno veče posteno popili muški iz zgrade da Nina malo, malo pogleda put mene sa nekim blagim osmehom. A inače njen muž je klasičan alkos od jutra do sutra što nas narod kaže. I tako ja malo pripit obratim pažnju onako da niko ne vidi na nju.

Prvi put je vidim u nekoj dugoj haljinici kad se kao sagne po nešto vidite prelepo oblikovanu guzu na kojoj bi joj pozavidele i neke duplo mlađe od nje. Pogledam zglobove na nogama tanki i lepi nisu naduli i znate kao kod starijih zena. Taman ten crne kose odlično zategnutog tela i malo prodornijeg pogleda. Sve u svemu privlačna matorka. I ostane sve na obostranim pogledima to veče.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)