Ispovesti

“Zaljubio sam se u kolegicu, ali sam bio ozenjen”

Upoznali smo se na poslu, radili zajedno godinu dana, zaljubili se. Ona ne spava sa oženjenima, ja ne varam ženu. Ćutali i bili prijatelji. Dobila premještaj.

Razmišljao sam da ostavim i sve i pozovem je da probamo, ali 15 god. mlađa, lijepa, uspješna, prepametna, strastvena, nježna, ma… Zaboravio. Sretnem je poslije godinu dana. Nikad divnija.

Napravim se pametan i pitam da li joj nedostajem, po prvi put.Kaže da sam ostao jedina njena želja i da ne zna da me preboli. Podsjetim je da sam oženjen, kaže zna, ali morala je jednom da mi kaže.

Zaboravim ponovo. Prije neki dan kaže mi prijatelj da je video. Srećna. Pita za mene, poručila da je dobro. Znači, preboljela.

Juče mi žena traži razvod. U vezi je već 6 mjeseci. Prva stvar koju sam uradio, obrisao sam bivše kolegenice.

BONUS:

‘Ne obraćajte mu se dok plešete’ i ostali ljubavni savjeti stari 100 godina

U prvoj polovici prošlog stoljeća postojao je priručnik koji je pomagao ženama kako uhvatiti svoje buduće frajere. Međutim, u to vrijeme, nisu svi savjeti bili ni približno razumni.

Ovo su naši favoriti:

1. S muškarcem razgovarajte o njemu zanimljivim stvarima, nemojte ga gnjaviti s odjećom ili vašom novom spavaćicom.

2. Ne pretjerujte s pićem jer muškarac želi da budete dostojanstveni tijekom cijele večeri.

3. Bezbrižna žena se nikada ne žali svom muškarcu. Ako plešete nemojte mu se obraćati, jer ako on pristane na ples, želi stvarno samo plesati.

4. Nemojte popravljati šminku na javnom mjestu jer je šminkanje privatna stvar. Stoga, uljpšavajte se tamo gdje vas on ne vidi.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)