Ispovesti

Mama može imati koga hoće

Moja mama je super riba, ima 38g. Tata ima 51 godinu i tata mi je, ali je ružan, debeo, preko 100 kila i stvarno ne znam kako je i na koji nacin osvojio moju mamu. Zanimljivo nikada jedno drugo nisu varali iako realno mama može imati muškarca kojeg god želi ma ekstra je.

Medutim, juce sam se ranije vratila iz škole, nisam imala zadnja dva casa i kada sam ušla u kucu prilicno sam se iznenadila. Iz spavace sobe mojih roditelja culi su se cudni zvukovi. Iznenadila sam se obzirom da je tata prije 3 dana otišao na službeno putovanje. Prišunjala sam se do vrata spavace sobe i provirila u sobu gdje sam ugledala moju mamu kako se se sama sa sobom.

Polako sam izašla iz kuce, nisam željela da joj kvarim ugodaj, medutim kada sam se sat vremena kasnije vratil zatekla sam je kako pije kafu sa tatinim mladim bratom koji inace živi u Becu.

BONUS:

Naučite prepoznati igrača koji nije materijal za ozbiljnu vezu. I ne trudite ga se preobratiti

1. Nikad ne spominje svoje bivše djevojke. Okej, nije ukusno tračati bivše i lijepo od njega da to ne radi, ali činjenica da nikad nije spomenuo niti jednu, mogla bi značiti da nikad nije bio u ozbiljnoj vezi. A odavno ste izašli iz srednje škole.

2. Odbija sve što bi moglo značiti neku prekretnicu u vašem odnosu, poput upoznavanja vaših ili njegovih roditelja ili odlaska na obiteljsko vjenčanje.

3. Kad ste skupa je predivan: pažljiv, nježan, šarmantan, duhovit… a onda nestane na par dana. I ponovno vam se javi s nekim glupim izgovorom zašto se nije mogao javiti.

4. Nije vas upoznao sa svojim prijateljima. Tj. jest s jednim, na kojeg ste naletjeli u gradu, a i tad vas nije predstavio s “moja djevojka” već samo po imenu.

5. Izbjegava razgovore o budućnosti. Kad predložite izlet za sljedeći vikend samo procjedi “vidjet ćemo, ima vremena”, a kad ste mu jednom spomenuli ljetovanje, promijenio je temu.

6. Rijetko ste skupa u javnosti jer on preferira kućne aktivnosti. Spomenete li kino, reći će kako će vam spržiti neki još bolji film jer je “ugodnije na trosjedu”, a predložite li odlazak u restoran iskopat će broj odlične dostave kineske hrane.

7. Okreće očima na romantične komedije, na ulici se smije parovima koji hodaju zagrljeni. I rijetko kad vas drži za ruku.

8. Često mu dolaze sms poruke koje ne čita dok ste vi u blizini.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)