Ispovesti

Izgubio sam povjerenje u nju

Prije mjesec dana sam počeo sumnjati da me žena vara. Nakon što je promjenila radno mjesto primjetio sam kako je počela mnogo više da troši i da ima mnogo više novca nego ranije.

Dugo sam razmišljao, tražio opravdanje za to njeno ponašanje, ali ništa osim bogatog sponzora mi nije bilo kao logično objašnjenje. Počeo sam je uhoditi, krišom pregledavati mobitel i tako to. Nikakve “tragove” nisam pronalazio, ali juče sam doživjeo takav šok da mislim da se nikada neću oporaviti. Cijeli dan sam je pratio i na kraju sam je ukvatio kako se u autu lju*i sa svojim novim šefom.

Ništa više nisam morao da vidim, mislim tragovi su bili više nego očigledni, ali nadao sam se da postoji neki drugi razlog

BONUS:

Kako probuditi uljuljanu svakodnevicu? S jednim quickiejem ne možete pogriješiti!

1. Obavezno koristite kondom!

Znamo da biste u tom trenutku strasti i požude i ludila najradije pokidali sve jedno s drugog i u sekundi započeli s divljim seksom, no i tada vam sigurnost mora biti na prvom mjestu. Osim ako niste na piluli, ili želite dijete, ni slučajno nemojte zaboraviti kondom!

2. Nemojte glumiti orgazam!

Potpuno je normalno da nama ženama treba nešto više vremena da se dovedemo do vrhunca pa ako se tijekom seksa ne brzaka to ne dogodi, nema razloga da budete frustrirani, niti da glumite orgazam. Jednostavno uživajte u seksu dok traje!

3. Nema seksa pred drugim ljudima!

Koliko god napaljeni bili, i koliko god vas vaš frajer dovodio do ludila svojim izgledom, mirisom, ponašanjem, nemojte se seksati pred drugima. Nađite neki kutak, wc ili sobu. Ne želite završiti kao najnovija atrakcija na youtubeu!

4. U javnosti se stišajte!

Ukoliko ste se već odlučili na seks na nekom javnom/polujavnom mjestu, barem nastojte biti koliko toliko diskretni. Preglasnim iskazivanjem ’emocija’ privući ćete neželjenu pažnju, a to nije nešto što želite seksate li se na javnom mjestu.

5. Ako ste uhvaćeni, nemojte bježati!

Ovo ne mora nužno biti u javnosti. Upasti vam mogu i roditelji u sobu, potpuno neočekivano. Ukoliko budete uhvaćeni, nemojte početi bježati i trčati u krug poput luđaka. Da, situacija će biti neugodna, ali barem ćete drugi put biti oprezniji.

6. Ne gubite vrijeme na predigru!

Upravo u tome i je poanta seksa na brzaka! Nemate li vremena, predigru ostavite za neki drugi put i bacite se jedno na drugo.

7. Vodite računa o higijeni!

Mislimo na mjesto na kojem se seksate. Naravno da nećete uvijek imati priliku za seks u vlastitom čistom krevetu, no doista se nemojte upuštati u seks u odvratno prljavim skladištima/wc-ima/sličnim mjestima. Jer ćete na kraju požaliti!

8. Ne bojte se eksperimentirati!

Seks na brzaka u kojem jednostavno nemate uobičajene uvjete za seks idealna je prilika za isprobavanje neke nove poze. Neočekivana iznenađenja dodatno će vas uzbuditi!

9. Slobodno pokažite inicijativu!

Zašto vi ne biste bili ti koji će inicirati seks na brzaka? Vjerujte nam da se vaš frajer neće buniti.

10. Obavezno provjerite izgled poslije!

Posebice ako ste na nekom javnom mjestu. Ne želite se vratiti u prostoriju i poslati svim prisutnima jasnu poruku što se između vas dvoje upravo događalo. Samo jedan pogled u ogledalo može vam spasiti dostojanstvo!

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)