Zanimljivosti

Mama iz Splita objavila fotku u kupaćem kostimu s ciljem ohrabrenja svih žena

Ana Fatić iz Splita je još jedna hrabra žena koja se ne libi biti svoja

“Joj, kako si mršava, jedeš li ti išta? Vidi ovu debelu, jedva se kreće. Isuse, što ti je to na crveno na čelu?”, samo su neka od pitanja i komentara koje smo možda i mi dobili tijekom odrastanja ili danas. Možda smo samo čuli kada su bili upućeni drugima, možda smo mi bili ti koji smo pitali one za koje smo mislili da su zbog svog izgleda toliko drugačiji od drugih. Kako god bilo, svaki dan je nova borba, nekom s viškom kilograma, nekom s kožnim bolestima ili otpadanjem kose u 20-ima.

Ana Fatić iz Splita je gotovo dva tjedna razmišljala što napisati uz fotku u kupaćem kostimu, a onda je samo krenulo iz nje.

“Za ovu fotografiju je trebalo najkraće vremena da je napravim, a najdulje da je objavim. Stara je dva tjedna i nisam je objavila dosad jer nisam pronalazila dovoljno vremena da napišem opis uz nju za kojeg smatram da treba ići. Nekome će biti gadljiva, nekome nezanimljiva, nekome pomoć, nekome predmet sprdnje, a meni…”

Njezina objava je vrlo brzo skupila više od 500 motivirajućih i ohrabrujućih komentara, a Ana nam je rekla da je upravo to ona. Što privatno, što na Instagramu. Bravo.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)