Ispovesti

Znam da ovo nije u redu, ali situacija je takva

Radim kao medicinska sestra. Plate su nam jako male, bolje reći mizerne za posao koji radimo.

Isključivo zbog toga smo moje kolege i ja prinuđeni da budemo neljubazni prema pacijentima i njihovim bližnjim sve dok nas oni ne počaste. 10-20 eura dnevno je minimalno da nam dadnu ukoliko žele neku normalnu uslugu, da ih ne vrijme presvučemo i tako to. Ni doktori nisu ništa bolji od nas, ali oni su druga priča.

Danas sam vidjela kako kćerka jednoj našoj pacijentkinji ostavlja 100 eura, po 10 i 20 eura da ima da nas medicinare može počastiti. Malo prije sam bila u viziti i iskoristila sam priliku dok je ta pacijentkinja spavala, te sam joj iz novčanika uzela 50 eura.

BONUS:

Priuštite si jutarnju igru među plahtama od koje ćete cijeli dan imati osmijeh na licu

1. Znate onaj osjećaj kad se ujutro probudite pa ne možete podnijeti ustajali zadah? Nemojte riskirati pa prije jutarnjeg seksa obavezno odšećite u kupaonicu i operite zube!

2. Dignite rolete, razmaknite zastore (naravno, pripazite da susjedi ne mogu vidjeti što se događa u sobi) i uživajte u pogledu na golo tijelo – vaše i njegovo. Naime, istraživanja tvrde da smo, poput muškaraca, vizualni tipovi.

3. U akciju krenite prije nego što se vaš pastuh istušira! Naime, prirodni miris koji nosi ispod pazuha može vam znatno povećati libido.

4. Ako vaš dragi nije jutarnji tip i ne voli tjelovježbu u ranu zoru, izaberite najudobniji mogući položaj, primjerice položaj žlice. Tako se neće morati previše umarati, a vi ćete maksimalno uživati.

5. Budite spremni na seks na brzaka. Zašto? I sami znate da bi vam ujutro uvijek dobro došla koja minuta vremena više – da se istuširate, odlučite što odjenuti, nešto pojedete, popijete kavu… A sad još “morate” ubaciti i seks!

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)