Ispovesti

Jedan dečko me muvao iako ima devojku, i pored svega zna da sam udata…

Jedan dečko me muvao iako ima devojku, i pored svega zna da sam udata… Ja znam da ima devojku, viđala sam ih, a i facebook mu je pun zajedničkih slika. Lik mi je nudio tajno dopisivanje i viđanje. Odbila sam prvi put kad mi pisao, ali sam se nekako osecala glupo drugi put kad mi se javio izgubila sam svu pamet kada sam greskom poslala golu sliku iz telefona, zapravo imam gole slike koje saljem muzu na viber ja sam greskom poslala golu sliku o tesko meni, kako da se iskupim kod tog momka jednostavno krenem da se dopisujem sa njim i pristanem da se vidimo. Nasli smo se u kaficu gde sam mu se izvinula za sliku i molila ga da obrise. Obrisao je. Jednostavno to mi je baš uvreda. Prekinula sam svaki kontakt sa njim.

-Oženjen sam crnkinjom s kojom imam 2 ćerke. Takođe imam toliko zatucanu rodbinu da misle da moje ćerke nisu moje jer nemaju moju boju kože, i da se ne suzdržavaju nego mi to napominju otvoreno u prisustvu moje žene. Na ženin nagovor sam uradio DNK test koji je utvrdio da su obe moje. I sad eto kad budem svraćao u posetu u Srbiji uz poklon moram da nosim i te testove da bih moje skinuo s dnevnog reda. I posle se pitaju ljudi zašto mi je drago što sam otišao i napustio sve pre 9 godina.

BONUS ISPOVEST:

POSISALA GA JE I GORELA VLAŽNA OD SOKA: Kada je piton uleteo u nju, eksplodirala je od orgazma!

Ovo neće biti tek neko puko ispovedanje, kako su se dva tela u naletu strasti spojila u jedno. Ne, ni nalik tome.

Ni nalik onim pričama – sreli smo se u diskoteci, kresnuli u WC-u, jebali se u kolima, na poljani. Ne! Ova priča nosi setu i jezu jedne noći, koja je tek naslućivala jesen. Ne preterano hladnu i tmurnu, kišnu, ali blagu, sa primesama divnih boja i čežnjivih pogleda. E, bila je baš takva kišovita noć.

Ulice su bacale odsjaj poput ogledala. A ja sam se zaputio na jednu izložbu, neću reći u kojoj Galeriji. Tamo sam, naravno, naleteo na nju. Moram da priznam da sam odnedavno dobio novi razlog da budem na svakom događaju u ovom gradu. Nju. Moju tihu Boginju koja je mojim danima davala novi smisao i obrise.

Onako omalena poput nokta i plava poput kakve kubanske noći, Nina je pažljivo upijala baš sve što sam joj govorio. Ona sama, uvek je odmereno i bez suvišnih reči odgovarala na svako moje pitanje. Nikada ali nikada nije u mom društvu povisila ton. Ali, neke je baš sve to i nerviralo. Ta njena smirenost. Odmerenost. Jednom prilikom mi je rekla kako je njoj u životu ubedljivo najvažnija harmonija.

Štaviše, jednom kada je kasnila na predavanje na svom Medicinskom, tiho je ušla u salu ne rekavši ni reć. Upravo stoga da ne bi remetila uspostavljeni mir. Kad ono u času kada je Ninica već zamakla ka svom mestu profesorkin glas je poput munje prostrujao prostorijom.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)