Ispovesti

Lažem muža da sam mu verna, a varam ga sa…

Lažem muža već duže vreme da me maltretiraju na poslu i teraju me da ostajem duže da radim neplaćeno a zapravo se posle normalnog radnog vremena odlazim videti sa šefom bolnice…Za Novu godinu takodje planiram da ga slažem da radim u treću smenu a već sam se dogovorila da to veče proslavim sa ljubavnikom, otišli bi na neku večeru, toplu vodu, šampanjac.

-Zovem ja drugaricu da izađemo, kaže ona da ne može jer joj je umrla baba. Bila je dugo bolesna… živela je sa njom u kući, ali nisu imale neki odnos. Nakon možda 2 nedelje izađemo, posle grada odem da prespavam kod nje.

Legnemo, ona zaspi kao top, a ja ožednim nenormalno. Budim je, kažem joj da mi donese vodu jer mi je neprijatno da idem sama, a i malo mi je frka jer je baba spavala u dnevnoj kroz koju bih morala da prođem da bih došla do kuhinje. Ne registruje me ona… i ja ipak odlučim da odem po vodu. Otvaram vrata i neko leži u babinom krevetu, noge mi se odsekle, srce stalo… pogled ne mogu da pomerim, nisam luda, leži baba!

Dolazim do sobe, histerično počnem da tresem drugaricu… pričam joj kako baba leži u sobi, a ona mi onako pospana kaže pa šta?! Ja reko’ pa mrrrtva je! Ona kaže:”A tooo… ma, ja ti to rekla jer me mrzelo da idem u grad!” U životu se toliko nisam uplašila!

BONUS ISPOVEST:

 

NEZABORAVNO ISKUSTVO! Prišao sam joj, uhvatio je za kukove, a onda….

 

Žena i ja smo prezaposleni i po ceo dan na poslu, pa je kućna pomoćnica dolazila da nam održava stan.

Dolazila je svakog vikenda da očisti ono što smo mi zasrali. A inače, kućna pomoćnica je prezgodna, punačka, seksi udovica u najboljim godinama. Toga dana nisam išao na posao jer nam je prethodni dan uletela inspekcija i stavila blombu na vrata. Ona je došla i sama otključala vrata pošto ima ključ, a ja sam skuvao kafu, dok se ona presvlačila u mojoj i ženinoj sobi. Nakon kafe se bacila na posao.

Radila je naporno i bila je premorena, a pošto je malo krupnija brzo se umarala. S vremena na vreme bi sela da odmori a ja bih joj donosio limunadu, služio čokoladicama, i buljio u njene velike sise. Imala je i ekstra dobro dupe, malo veće baš onako kako volim. Bila je pri kraju, ostalo je još samo kupatilo.

Dok je ribala kadu i ispirala tušem ja sam ušao da uzmem štapiće za uši. Bila je sagnuta iznad kade a dupe je sevalo u kratkom šorcu.

Majica ispod koje nije imala grudnjak, je bila vlažna i videle su joj se bradavice i lepo ocrtane sise.

Prišao sam joj i stegao za kukove i prislonio moj nadignuti kurac na njeno dupe. Trgnula se i ispustila najslađe „aahhh“.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)