Ispovesti

Sve me to jako pogodilo i ne znam kako dalje

Vratila sam se ranije sa posla i zatekla groznu scenu. Maćeha koja ima 44 godine i moj muž. Počela sam da histerišem, da psujem i razbijam po kući, vjerujte da se i sad tresem kada se sjetim te odvratne scene.

Bez razmišljanja sam istog trenutka pozvala mog svekra i sve mu ispričala, a on mi je rekao da se smirim i da on sve to već zna.

Tek tada mi ništa nije bilo jasno, nisam mogla da vjerujem šta čujem, a moj svekar mi je tada rekao da je upravo on njih dvoje, sina i suprugu i spojio jer je već godinama nesposoban za one stvari. Sve ga mi je još napričao ali sam toliko bila van sebe da mnogo toga nisam ni zapamtila..

BONUS:

Svađe od kojih je bolje odustati prije nego ih započnete

1. Što ćete slušati dok se vozite u autu. Vi obožavate Beyonce. On je lud za Arctic Monkeysima. Baš kao što se njegov ukus najvjerojatnije neće promijeniti, tako neće ni vaš. Upalite radio ili razgovarajte!

2. Što ćete jesti za večeru. Ponekad ste toliko neodlučni da na kraju ne jedete ništa i umirete od gladi cijelu večer. U redu je da on pojede pizzu, vi pahuljice, ili obratno. Ne morate se baš u svemu slagati.

3. ‘Stvarno mi se ne sviđa taj tvoj prijatelj…’ U tome i je poanta. To je njegov prijatelj. Ne morate voljeti sve njegove prijatelje, niti on sve vaše. Ako vam netko izrazito ne odgovara, druženje s tom osobom svedite na minimum i ne stvarajte probleme gdje ih nema.

4. On je potrošio previše novaca na nešto što smatrate glupim. Ili obratno. Svatko od nas ima svoje malene užitke i sve dok niste u ozbiljnim financijskim problemima, trošite novac na što god vam srce željelo.

5. Koja je idealna sobna temperatura. Vama je uvijek hladno, njemu je uvijek vruće. Ako vam je hladno, obucite se, a on, ako mu je vruće, neka se skine u kratku odjeću.

6. Gdje ćete na odmor. Jednom kada uplovite u bračne vode, vjerojatno ćete ljetovati kod njegovih ili vaših, no do tada, svake ćete se godine iznova prepucavati gdje se ide vama, a gdje njemu. Ostavite se svađa i pustite novčić da odluči.

7. Tko od vas ima pogrešan bioritam. On jutarnju kavu pije oko 8, a vi tek oko 3 odlazite na spavanje, nakon što završite maratonsko gledanje omiljene serije. Netko voli jutro, netko je noćna ptica. Ono vrijeme u koje ste oboje budni provodite zajedno, kontruktivno, a ne prepucavajući se.

Check Also
Close
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)