Ispovesti

“Zaljubila sam se u momka moje rođene kćerke”

Zavela sam momka moje cerke tako što sam se svlačila pred njim…Zaljubila sam se u momka moje rođene kćerke čim sam ga prvi put vidjela. Imam 47 godina, a on samo 22 i glupo je reći da mi može biti sin, ali baš sam se zaljubila, mislim… ono ŽELJELA SAM GA. Prvih dana mi je bilo grozno, pomisao da je momak moje kćerke me ubijala, ali taj me osjećaj proganjao samo prvih par dana.

Nakon toga muža, kćerke… sve sam u svojoj glavi stavila po strani i počela razmišljati samo o sebi, kako da sebe usrećim, kako da ga zavedem i ispunim sebi želju, FANTAZIJU. Do njegovog broja mi nije bilo teško doći, naravno pronašla sam ga u kćerkinom mobitelu. Čekala sam da se sve poklopi i danas sam svjesno poslala kćerke na selo kod mojih, muž na terenu… bila sam sama.

Pozvala sam momka moje kćerke da svrati do mene pod izgovorom da imam nešto važno da sa njim razgovaram. Kada je došao i kada sam pred njim počela da se svlačim on je samo ustao i rekao mi u lice da sam bolesna. Krenuo je prema meni i mislila sam da je to to, ali samo je prošao pored mene, KAO DA ME NEMA i kenuo ka izlaznim vratima. Baš mi je bilo neugodno… onako bez odjeće sam potrčala da ga zaustavim, da ga pokušam vratiti, ali bez riječi je otišao.

Tada me je uhvatio neki strah da će ispričati mojoj kćerci šta sam uradila… pozvala sam ga na mobitel, ali se nije javljao. Ne znam šta da radim, sa jedne strane mi je žao što me odbio, a sa druge, bojim se da će zbog mene sada ostaviti i moju kćerku, a mnogo ga voli… mislim da bi joj to baš teško palo, jer je već više puta govorila kako je on jedan i jednini za nju… Ništa čudno, jer je lijep i zgodan… JOJ!!! Mogao je biti malo kako da kežem, fleksibilniji… Ne shvatam zašto me odbio, imam 47, ali sam TOP…

BONUS:

Zaboravite na six pack! U modi su inteligentni i duhoviti frajeri – s trbuščićem!

Naravno da je lijepo vidjeti isklesano tijelo frajera, ali nije sve u mišićima. Dapače, čini se kako imamo itekako dobar razlog da se usredotočimo na frajere koji bez grižnje savjesti gricnu tjesteninu, čokoladu i sve ostale slatke grijehe.

Iako se na prvi pogled čini da je riječ samo o estetici, izgled tijela otkriva mnogo više. Naime, jedno je istraživanje turskih znanstvenika nedavno otkrilo da kod “ugodno popunjenih muškaraca” seks u prosjeku traje 7,3 minute, dok mršavi posustaju već nakon 1,8 minuta! Teorija znanstvenika: deblji muškarci proizvode više estradiola (takozvani ženski hormon seksa) koji je zaslužan za dulju izdržljivost u krevetu. Dakle, ako vam se sviđa lik s “pivskim trbuščićem”, a frendice vas zadirkuju zbog toga, ošamarite ih ovim podacima!

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)