Ispovesti

“Pošto sam se dugo vremena osjećao loše otisao sam na privatnu kliniku i uradio detaljne analize i dan prije mog vjenčanja pozivaju me hitno da moram doći na razgovor. “

Pošto sam se dugo vremena osjećao loše otisao sam na privatnu kliniku i uradio detaljne analize i dan prije mog vjenčanja pozivaju me hitno da moram doći na razgovor.
I tada su mi rekli da imam opaku bolest i da mi nije ostalo još puno vremena, prosto sam bio u nevjerici i nisam znao šta da kažem svojoj vjerenici.

Ali smogao sam snage i sve sam joj ispričao te rekao da ne želim da se vjenčamo jer neću da ona pati zbog toga, ali samo mi je rekla da se nacrtam na vjenčanju pa makar to posljednje bilo ali hoce da bude moja supruga.

I tako je i bilo vjenčali smo se, dok su svi ljudi u sali slavili nas dvoje smo bili na terasi i plakali kao djeca pitajući se zasto nam ovo zivot radi jer do prije par dana bili smo presretni.

Ali koliko god bilo tesko ona je bila uz mene i tješila me govoreci kako ce sve biti uredu i da ona ne vjeruje u to sto su ljekari rekli.

Nakon para dana stiže meni koverat s klinike kako su oni pogriješili i pogrešne nalaze mi pročitali, tj. da su me zamijenili s nekom osobom istog imena.

Koliko sam bio ljut na njih zbog te greške opet sam bio neizmjerno sretan jer mi se zivot ne gasi i nastavljam živjeti s svojom najdražom ženom.”

BONUS:

Doznali smo koje je najnapaljenije doba dana za žene, a sad nas zanima koje za muškarce (ili bolje pitati koje nije?)

Različiti smo. U to nema nikakve sumnje, a ako je vjerovati nedavnim istraživanjima tvrtke LoveHoney, ništa nam sličniji nisu ni seksualni satovi. Pritom mislimo na točno vrijeme kad nam se najviše seksa.

Cilj istraživanja bio je utvrditi u koje su doba dana žene i muškarci najviše raspoloženi za seks, a brend je u tu svrhu ispitao čak 2300 odraslih osoba.

Kada su u pitanju žene, njih čak 70% potvrdilo je kako njihov partner uglavnom nije raspoložen za seks onda kad bi se one najradije bacile na njega i to vjerojatno zato što većina muških ispitanika smatra kako nema ništa boljeg od seksa ispunjenog krmeljima i jutarnjim zadahom i to između 6 i 9 ujutro.

Žene, s druge strane, seks preferiraju u potpuno suprotno doba dana, točnije između 11 navečer i 2 ujutro.

Još uvijek niste sigurni u vjerodostojnost ovih podataka? Pa, čini se da se kompanija doista jako potrudila budući da su u svom istraživanju uspjeli ustanoviti da su muškarci najnapaljeniji u točno 7 sati i 54 minute dok su žene za akciju najspremnije u 23 sata i 21 minutu.

I dok nam nije ništa čudno da je riječ o još jednoj stvari oko koje se baš i ne možemo složiti, mi predlažemo da napravite kompromis i jednostavno to obavite dvaput dnevno. Tako će svi biti sretni, zadovoljni i, ono najbitnije, zadovoljeni.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)