Ispovesti

Život mi je postao bajka

Bila sam u srednjoj školi, imala samo 17 godina i zatrudnila. Otac djeteta u mom stomaku bio je moj dečko, 5 godina stariji od mene i kada sam mu rekla da sam trudna on mi je rekao da treba da zadržim dijete, da ne abortiram.

Iskreno nisam tako željela, plašila sam se, ipak imala sam samo 17. Poslušala sam ga, a zbog trudnoće sam morala napustiti i školu. Međutim kada sam se porodila, samo dan nakon što sam rodila moj tadašnji dečko je došao sa svojim roditeljima te mi rekao da će me oženiti čim napunim 18 godina.

Tek tada mi je pao ogroman kamen sa duše. Znala sam da me voli, ali ipak plažila sam se da se na kraju ne predomisli, da ne okrene leđa i meni i našem djetetu. Mnogo sam rizikovala, ali isplatilo se.

Već 20 godina smo u braku i pored ovog “neplaniranog” djeteta imamo još troje djece. Školu sam završila naknadno, čak i fakultet, ali to je druga priča. Bila sam na rubu života, mislila sam da je kraj, a ustvari to je bio samo početak jednog bajkovitog života.

BONUS:

Od ‘grrrrr’ do ‘aaah’: 5 seks zvukova koje biste definitivno trebali isprobati

Tihi uzdisaji
Čak i najtiši zvuk bolji je od potpune tišine. Zašto? Zato što je to neka vrsta komunikacije u krevetu, a ona će vas dodatno povezati s partnerom. Uz to, na taj ćete mu način dati do znanja što vam se sviđa više, a čega bi se zauvijek trebao kloniti.

Šapat zadovoljstva
Komunikacija u krevetu je odraz komunikacije i odnosa u vezi općenito. Pokušajte se otvoriti partneru tijekom seksa, baš onako kako biste mu se otvorili da vas u vezi muči nekakav drugi problem. Pokušajte se ne sramiti reći što želite ili se jednostavno prisloniti njegovom uhu i tiho mu reći: „Sviđa mi se ovo“, ili: „Nemoj stati.“

Seksi uzdah
Možda je pogodio ono savršeno mjesto, a onda prešao na nešto potpuno nezanimljivo. Kako biste ga ponovno odveli na pravi put, ispustite seksi uzdah kojemu ćete mu dati do znanja da je ono što je prije radio, što god to bilo, ono što bi trebao nastaviti.

Veselo „režanje“
Kad ste blizu velikog finala, dajte mu to do znanja slatkim i zavodljivim „režanjem“. Ispuštanje glasnijih zvukova pridonijet će vašem opuštanju i samopouzdanju u krevetu, a njega ćete jako, jako uzbuditi…baš kao i sebe.

Veliko finale
Ako u krevetu baš i niste vokalni, vašem bi partneru moglo biti teško dokučiti jeste li doživjeli orgazam. Većina frajera ima poprilično puno problema kod čitanja partnerica tijekom seksa, čak i onda kad one sudjeluju u komunikaciji, pa su uzdasi poprilično velika pomoć pri kraju, a vašem ćete partneru dati do znanja da stvarno uživate. Pokušajte se osloboditi. Sve je dopušteno – od strastvenog: „Ooo da“, pa do izmorenog izdaha.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)