Ispovesti

Nakon što je ostao bez posla, muž je pao u depresiju

Dala sam policajcu u kolima… U braku sam devet godina. Udala sam se iz ljubavi. Zabavljali smo se godinu dana, pre nego što me je zaprosio. Bilo je to baš neposredno pošto sam diplomirala. Imala sam 25 godina. Rodila sam dvoje dece.Pet godina je to bio dobar brak. Bilo je uspona i padova, ali ništa što se ne može podvesti pod uobičajno. Kako sam atraktivna, često su mi se udvarali muškarci. Nisam bila zaintersovana za odlazak na kafu s kolegom, a kamoli za nešto više. Poslednjih godina počele su da mi smetaju mnoge stvari kod mog supruga.

Lenj je, neaktivan, intersuje ga smo da bulji u televizor. Kad je ostao bez posla, trudila sam se svim silama da mu pomognem. Nije vredelo. Svesno je odabrao depresiju, povukao se u sebe. U poslednjih godinu dana udvara mi se otvoreno jedan policajac.

Lep čovek i veoma uporan.Do pre neki dan bilo mi je nezamislivo da prevarim muža i to još s policajcem. Policajac takođe nije čovek iz mašte. “Udao” se za bogatu ženu i živi u njenoj kući. Sa mužem nisam imala sek*ualni odnos dve godine. Izbegava me, a on me više uopšte ne privlači pošto se ugojio i sam otromboljio. Prošle srede sedela sam sa prijateljicama u lokalnom kafiću. Dok su one pričale ja sam kucala na viberu policajcu.

Po stoti put me je pitao da se vidimo. I odjednom je nešto puklo u meni. Rekla sam im da idem da se vidim s njim, ustala i otišla. Iako mu je supruga bila odsutna, nisam htela da idem kod njih u kuću. Bili smo dva sata u njegovim kolima. Ljubio me je, mazio, nasrtao. Uživala sam. Na kraju smo imali se*s. Bila sam tako mokra da se tih pet minuta moralo desiti. Pričao mi je bajke o zajedničkom životu.

To me nije interesovalo. Poslužiće onome što mi treba, ali neće rešiti moje bračne probleme. Meni treba stabilan i pristojan muškarac, neko uz koga ću se osećati voljeno i sigurno. Policajac nastavlja da piše po sto poruka dnevno.Videćemo se ovih dana i desiće se to. Sama pomisao da ću prevariti muža čini da se osećam prljavo. Ne bojim se šta će se desiti kad sve kažem mužu. Moraću, jer ne mogu da živim u laži. A on je agresivac, dva puta mi je udario šamar. Mogu misliti šta će uraditi sada.

BONUS:

Nema više nesigurnosti: 4 sigurna znaka da je za vezu zagrijan jednako koliko i za vas

Želi provoditi vrijeme s vama

Na službenim spojevima, dečko nastoji biti najbolji što može i tada ga je teško procijeniti. Ali ako je ozbiljno zainteresiran za vas, uključit će vas u razne aktivnosti koje voli – upoznat će vas s frendovima, pozvati da gledate film zajedno ili da odete u šetnju – u različito doba dana ili tjedna.

Izgovorio je riječ ‘veza’

To zvuči nebitno, ali dečki koji imaju fobiju od veza, koriste fraze poput ‘izlaziti zajedno’. Dečko koji je u stanju izreći riječ ‘veza’ a da se ne oznoji, pokazuje da je spreman za odgovornosti i obaveze koje nosi veza.

Samozatajan je u početku

Svi imamo problema, ali dečko koji ih istrese odmah na prvom spoju, možda vas želi malo zaplašiti ili stvoriti opravdanje za buduće ponašanje kad će se ponijeti kao kreten. Otkrivanje problema s kojima se nosi događa se postupno kako se stječe međusobno povjerenje.

Ležerno vam spomene svoju bivšu

Naravno, ako vam se čini da je opsjednut njome ili još ljut na nju zbog prekida, postoji šansa da ćete biti uvučeni u nezavršenu dramu. Ali, ako je spomene onako usput u razgovoru, to pokazuje da je krenuo dalje i da je spreman za novu vezu.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)