Ispovesti

“Udata sam i imam dvoje dece, a završila sam u krevetu sa potpunim strancem”

Udata sam i imam dvoje dece, a završila sam u krevetu sa POTPUNIM STRANCEM i to NIJE NAJGORE Potpuno sam izvan sebe otkako sam izašla u klub s prijateljicom i potom se dala dečku kojeg sam slučajno upoznala. I to se nije dogodilo samo jednom. Ja sam udata žena od 34 godine i imam dvoje dece uzrasta 9 i 11 godina.Volim svog muža i zajedno smo 12 godina. Prošla godina bila je strašna. Osećala sam se suvišnom.Dobila sam novi posao, ali radno vreme je bilo teško uskladiti s porodicom. Moj suprug je radio duge smene i jedva smo se viđali. Počela sam se osećati nevoljeno, kao da sam tu samo da me svi drugi gaze.

Sprijateljila sam se s jednom ženom na poslu, ali bile smo loša kombinacija. Bila je luda i obe smo se ponašale kao budale kada smo izašle. Previše sam pila i flertovala sa svakim muškarcem koji je razgovarao sa mnom. Jedne večeri sam bila u provodu kada me je jako sek.epilan dečko zamolio za ples. Bio je mlađi od mene, ali činio se uzbuđen i kupio mi je bocu šampanjca koja mi je pomutila razum. Sve je završilo odnosom u zadnjem delu kluba.

Kasnije sam se osećala loše zbog toga i obećala sam sama sebi da se to neće ponoviti. Ali, glupo sam to ponovila s drugim momcima, i to tri puta. Tada sam došla pameti. Razmišljala sam šta time dobijam, a šta bih mogla izgubiti. Prestala sam da izlazim i pijem. Zaista me je sramota mog ponašanja i strahujem da će suprug sve saznati. Ne mogu podneti ni samu pomisao da izgubim njega ili decu. Stalno razmišljam o tome kako će mi se karma vratiti jednog dana. Moj muž je promenio posao i sada radi samo danju, tako da imamo više vremena da budemo zajedno. Pružam mu svu pažnju koju mogu, ali kako da naučim živeti s onime što sam napravila? U odgovoru koji je dobila pisalo je: – Bili ste pod velikim pritiskom kada ste napravili te greške, ali prestali ste da izlazite i pijete. Zbog toga se možete osećati dobro. Alkohol i luda prijateljica su recept za nevolje, ali svi mi možemo pogrešiti kada smo previše pijani. Važno je učiti iz tih grešaka, a vi znate da ih nećete ponoviti. Skoncentrišite se svim silama na svoj brak. Objasnite svom suprugu da ste se osećali kao da se raspadate kada ste to učinili i da to ne želite ponoviti. Ponavljajte mu koliko ga volite.

BONUS ISPOVEST:

 

CEPAO SAM JE JAKO I SILOVITO! Vrtim je i nameštam, dok ga ne vadim iz dubina guze

 

Koliko me nekada poremetiš, toliko me uvek raspališ tvojim pogrdnim jezikom, predlozima i provokacijama koje mi izgovaraš, dok te jako cepam. Jako i silovito gde god da želiš biti popunjena.

Kao neki dan, izašli smo u šetnju i završili u komšiluku na kafi. Pa piće, pa pica, pa piće… Pa te naguzim u kupatilu na veš mašini. Jednom jako da budeš brza, ipak je to samo trenutak za koji imamo opravdanje, gledali smo njihovo novo kupatilo.

Vraćamo se kući. Štipkaš me za guzu i opet onako sočno i droljasto me govoriš kako ću kući da ti cepnem guzu. Znaš da mi se diže na te teme. Zagrlila si me, a jezik mi u usta gurnula. Ščepala si me za njega. Ulica je bila pusta, bio je radni dan, negde oko ponoći. Ljubio sam tu vrat, grickao uvo, stiskao guzu… Pogledom sam tražio neki ulaz ili mrak.

Uh, osetila si po njemu moju nameru i pridružila se da se što pre malo sklonimo. U prolazu, među garažama, sam ti zavukao dva srednjaka u stegnutu ribicu. Jebiga, januar je. Oh, nisam ni pokušao ništa više dok me za usnu nisi ujela. Okrenula si mi leđa i protrljala guzu o njega.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)