Ispovesti

Majka me ‘pokriva’ kod muža

Majka me ‘pokriva’ kod muža… 30 mi je godina i pred udajom sam, ali pre par meseci sam se uhvatila sa kolegom sa posla. Tako sam se zaljubila da ne znam šta ću sa sobom sad. Nikad ni niko nije toliko prijao kao on, toliko vodio računa o meni, čak ni sadašnji verenik me ne mazi kao on.

Najveća mi je greška što živim sa verenikom pa nemam dovoljno vremena da se telom posvećujem kolegi sa posla. Moram da lažem da obilazim bolesnu majku… sa svojom majkom mogu da pričam o bilo čemu nikad nisam nešto prećutkivala, tako da nikad nisam imala problem da joj nešto kažem.

Moj verenik je strašno ljubomoran pa često zna da pozove moju majku da pita gde sam, uvek slaže da spavam.

BONUS:

Nema više nesigurnosti: 4 sigurna znaka da je za vezu zagrijan jednako koliko i za vas

Želi provoditi vrijeme s vama

Na službenim spojevima, dečko nastoji biti najbolji što može i tada ga je teško procijeniti. Ali ako je ozbiljno zainteresiran za vas, uključit će vas u razne aktivnosti koje voli – upoznat će vas s frendovima, pozvati da gledate film zajedno ili da odete u šetnju – u različito doba dana ili tjedna.

Izgovorio je riječ ‘veza’

To zvuči nebitno, ali dečki koji imaju fobiju od veza, koriste fraze poput ‘izlaziti zajedno’. Dečko koji je u stanju izreći riječ ‘veza’ a da se ne oznoji, pokazuje da je spreman za odgovornosti i obaveze koje nosi veza.

Samozatajan je u početku

Svi imamo problema, ali dečko koji ih istrese odmah na prvom spoju, možda vas želi malo zaplašiti ili stvoriti opravdanje za buduće ponašanje kad će se ponijeti kao kreten. Otkrivanje problema s kojima se nosi događa se postupno kako se stječe međusobno povjerenje.

Ležerno vam spomene svoju bivšu

Naravno, ako vam se čini da je opsjednut njome ili još ljut na nju zbog prekida, postoji šansa da ćete biti uvučeni u nezavršenu dramu. Ali, ako je spomene onako usput u razgovoru, to pokazuje da je krenuo dalje i da je spreman za novu vezu.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)