Ispovesti

Imam ljubomornog muža

Imam ljubomornog muža… Mnogo se bojim muža, jako je ljubomoran, čak me i tuče. Juče sam ga jedva nagovorila da me pusti u grad na kafu sa prijateljicom. Bukvalno sam ga molila dva dana. Bilo mi je prelijepo sa prijateljicom, ali tada se pojavio od nekuda njen muž i sjeo sa nama za stol.

Znala sam da je to loše, malo smo mjesto i ako bi moj muž čuo da sam bila u muškom društvu. GROZNO. Počela sam se tresti od straha. Istog trenutka sam ustala i rekla prijateljici da moram hitno kući. Bila je zbunjena mojom iznenadnom reakcijom. Bukvalno sam istrčala iz lokala. Cijelim putem sam molila boga da mome mužu neko nije javio.

Međutim kada sam došla kući moj muž je ostao šokiran kada me vidio. Iznenadilo ga što sam se praktično odma vratila, a toliko sam ga molila da odem. Naravno nisam mu rekla pravi razlog, jer to bi značila momenatalne batine za mene, ali od juče sam pod velikim strahom.

Svaki puta kada mu telefon zazvoni mislim da će mu neko reći da sam sjedila za stolom sa drugim muškarcem. Kada god izađe iz kuće i kada se vrati strepim. Da barem nisam rodila dijete da se mogu razvesti, ovako sam vezana za ovu torturu za cijeli život, jer bez sina ne bih mogla ni jedan sat da izdržim

BONUS:

Neka samo misli da je glavni: Žene znaju formulu za sreću u vezi, a i u životu

Igrajte se igre čekanja.

Muškarci su lovci i privlači ih plijen koji se opire. Pustite ga da malo čezne i pita se što se događa s vama i zašto ga ne zovete. Ako budete dostupni, čak i nametljivi, možda će izgubiti interes za vas. Neka s vama sve bude nepredvidivo i uzbudljivo. Malo neizvjesnosti će ga držati budnim u svakom trenutku i bit će potpuno posvećen samo vama.

Zagolicajte njegovu ljubomornu žicu

Neka osjeti da za vas mora boriti. Na tulumu započnite razgovor s drugim tipom kada odete po piće – čim to primijeti doletjet će do vas i neće se udaljavati do kraja večeri. Spominjite druge muškarce pred njim, pustite da vam se upucavaju dobri frajeri, suptilno ga podsjećajte da ste “dobra prilika” i on će se potruditi pokazati vam da je vrijedan vaše ljubavi.

Neka misli da je glavni

Muškarac se mora osjećati muževno, želi biti cijenjen i poštovan. On uživa kad čini nešto za svoju “slabiju polovicu”. Da, rekli smo da ne vole slabe žene, ali priznajte i same, neće im baš biti ugodno ni ako se osjećaju inferiorno. Zato ga pustite da bude alfa mužjak. Divite se njegovim mišićima, pustite ga da promijeni gumu na automobilu (budimo realni, ionako se ne želite isprljati), pustite ga da bude u pravu – a u međuvremenu tjerajte po svom.

Ne dopustite da osjeti da mu je rezervirano mjesto u vašem planeru

Pokažite mu da ste vrlo zainteresirani za viđanje s njim… kada nemate sat joge ili izlazak s frendicama. Neka zna da se vaš svijet ne vrti oko njega – to će mu pokazati da ste samouvjerena djevojka koja se oslanja na sebe. Tipovi obično strahuju da će izgubiti svoju neovisnost u vezi, ali kada im žena stavi do znanja da joj muškarac nije potreban, glavna briga će im postati – kako sačuvati svoje mjesto u vašem planeru.

Uvjerite ga u to koliko ste fantastični

Muškarac će usvojiti vaš stav o vama. Ako je s vama u vezi, naravno da vas smatra privlačnom i zanimljivom osobom, ali vaša nesigurnost to može promijeniti. Međutim, ako se ponašate kao premija, on će povjerovati da to i jeste. Nikad se nemojte osjećati ugroženo kad neka ljepotica uđe u prostoriju. Stvar je jednostavna – ljepotica ima onoliko moći koliko joj vi date. Ako se ponašate kao da je ne primjećujete, on će osjetiti vašu samouvjerenost, što će ga zaintrigirati.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)