Ispovesti

Imam muža alkoholičara

Imam muža alkoholičara… Muž mi je alkoholičar i imam velike probleme sa njim. Dolazi kasno, tuče me…

U braku smo 7 godina i kada sam se prošle godine porodila mislila sam da će sada kada je postao tata drugačije da živi, da će prestati da pije i kasno dolazi, prestati da me stid me i reći, tuče, ali djevojčica koju sam rodila ga je učinila još gorim. Sada mi govori da djevojčica nije njegova, već ko zna čija.

Sinoć je došao oko 2 posle pola noći, mrtav pijan, probudio je i mene i djevojčicu koja još nema ni godinu dana i tako u pidžamama nas obje istjerao iz kuće u dvorište i zaključao vrata. Čekala sam pred vratima, lagano, da komšiluk ne čuje kucala i dozivala ga, ali džaba.

Tada sam otišla do kuće njegovih roditelja, mog svekra i svekrve. Kada je svekrva otvorila vrata prvo se izgalamila na mene jer sam je u to doba probudila, a kada je vidjela i djevojčicu u mom naručju, zgrabila ju je sebi, a meni tada rekla da ja ne mogu ući, jer sam vjerovatno i zaslužila da prenoćim vani kao pseto. Zatvorila je vrata, ni deku mi nije izbacila.

Cijelu noć sam provela pod vedrim nebom, neopisivo mi je hladno bilo i sada kada sam ušla u kuću, jer je moj muž otišao na posao, odlučila sam se da u svoj mojoj boli prvo ovo napišem i javno objavim kako bih barem jednu djevojku spasila moje sudbine. Moj savjet svim djevojkama, ali i ženama uopšte, kada vas vaš voljeni muškarac, momak, vjerenik muž prvi puta počne maltretirati, kada vas prvi puta udari odma prekinite svaki kontakt sa njim, ostavite ga ma koliko da ga volite i ma koliko da milite da će da se promijeni necete vjerovati ja se pakujem i danas idem kod mojih, gotovo je i da sam bogdom ovo uradila prije nego sam se porodila… ovako dijete će mi rasi bez jednog roditelja, ali tako je, jer ne želim više da ga ni vidim ni čujem.

BONUS:

Mari li on jeste li svježe depilirane? Sve seks istine koje morate znati prije tridesete

On ne mari jeste li svježe depilirane.

Zaista mu nije bitno imate li potpuno glatke noge ili vam se potkrala koja dlačica.

Širina je važnija od dužine.

Veličina penisa boljka je mnogih muškaraca. Međutim, istraživanja su pokazala kako su ženama važniji izgled i širina penisa nego dužina.

Žene to rade i vole.

Samozadovoljavanje opušta, ublažava menstrualne bolove, izvor je užitka i pomaže upoznavanju vlastitog tijela. Ne sramite se samozadovoljavanja.

I on se voli maziti.

Tijekom seksa i muškarci i žene otpuštaju hormon oksitocin koji se naziva i “hormon zagrljaja”. Oksitocin potiče želju za intimnošću, ali i ulijeva povjerenje, kako kod muškaraca, tako i kod žena.

Vrijedi eksperimentirati.

Različitost će začiniti seksualni život i rasplamsati strasti. Bez obzira na to istražujete li nova mjesta ili poze, sve što želite vrijedi probati. Pročitajte i sve o trikovima iz Kama Sutre za nezaboravan seks.

Filmovi za odrasle su OK.

Ideja da ženama treba duže da se uzbude nije točna u svim slučajevima. Istraživanje Sveučilišta Montreal otkrilo je kako se žene tijekom gledanja filmova za odrasle uzbude jednako brzo kao i muškarci.

Seks s čarapama je zakon.

Nizozemsko istraživanje otkrilo je zanimljivu vezu između hladnih stopala i orgazma. Naime, parovi koji imaju hladna stopala teže su postizali orgazam i samo ih je 50 posto u tome uspjelo. Kada su obuli čarape tijekom seksa, taj postotak povećao na 80 posto.

Iskrenost nije uvijek najbolja opcija.

Pala vam je na pamet prevara sa zgodnim susjedom? Netko vam je ukrao pokoji poljubac? Progutajte krivicu i krenite dalje ako znate da vam to baš ništa nije značilo.

Glumiti orgazam je besmisleno.

Pokažite partneru točno što želite i što vam odgovara.

Ako ste preumorne, nemojte se forsirati.

Ako vas boli glava ili ste jednostavno preumorne recite to partneru i odložite seksi igrice za drugu večer!

Veličina je uglavnom važna samo njemu.

Istraživanje provedeno na čak 50.000 žena i muškaraca otkrilo je kako je čak 85 posto njih zadovoljno veličinom muškog ponosa. Za razliku od njih samo je 45 posto muškaraca nezadovoljno svojom obdarenošću. Dajte mu do znanja kako je on sve što trebate.

Manje seksa znači više posla.

Ako u vašem odnosu ima sve manje seksa, vjerojatno imate dosta obaveza na poslu. Istraživanje Sveučilišta Göttingen u Njemačkoj potvrdilo je to na istraživanju provedenom na čak 32.000 ljudi. Ljudi koji imaju samo jedan odnos tjedno ili nijedan više se okreću poslu i više rade.

Zabavljajte se.

Monotonija u krevetu plaši mnoge, ali trebate samo dati mašti na volju i dopustiti sebi zabavne trenutke. Isprobajte striptiz, seks ispred ogledala, igranje uloga. Saznajte više o seksualnim fantazijama koje žene žele isprobati, ali ih je sramota priznati.

On misli da ste privlačni.

Sviđate mu se baš takve kakve jeste i ne zamarajte se s nesavršenstvima koje samo vi vidite.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)