Ispovesti

Imam simpatije prema profesoru

Imam simpatije prema profesoru… Sviđa mi se profesor tjelesnog iako je mnogo stariji od mene, meni je tek 16. ma preko 40 godina i svjesna sam da je naša veza nemoguća, ali željela sam njega.

Tražila sam način kako da mu priđem, kako da mu kažem koliko ga želim, gledala ga, ali ništa. Juče nam je zadnji čas bilo tjelesno, druga smjena i kada smo završili čas svi iz razreda su pojurili u svlačionicu da se presvuku i odu kućama. Ja sam odlučila da ostanem zadnja da ostanem sama sa mojim profesorom.

Kada su svi otišli, ja sam čekala profesora. Znala sam da profesor redovno provjerava svlačionice. Nakon nekih 5 minuta poojavio se. Kada me je vidio baš se iznenadio. Izvinuo se jer je ušao bez kucanja i krenuo da izađe, a ja sam mu tada rekla da ne izlazi, te mu rekla da ga volim.

Postalo mu je jasno šta želim od njega i profesor je tada zatvorio vrata i prišao mi. U menije krv vrlila od uzbuđenja, a on mi je tada rekao da nisam normalna i da ga dovodim u neugodnu situaciju i da bi zbog mene i ovoga što sam mu priredila mogao dobiti otkaz i nikada više naći posao ni u jednoj školi. Mislila sam da će me odbiti, a onda mi je rekao ako stvarno želiš, bći tako. Ispunila mi se želja.

BONUS:

Trebate razlog za seks baš svakoga dana? Izvolite!

Većina ljudi voli seks, a posebice doživljavanje vrhunca prilikom čega kroz cijelo naše tijelo krenu talasati valovi zadovoljstva, napetosti i istovremeno opuštenosti, uzbuđenja, sreće… No čini se da se u orgazmima skriva puno više od samo privremenog zadovoljstva. Poznato je da svi težimo orgazmu tijekom seksa, no jeste li znali da vam intenzivniji i češći orgazmi dodaju nekoliko godina života?

Studija provođena još davnih 90-ih istraživala je kako su povezani seks i dugovječnost te otkrila da muškarci koji češće doživljavaju orgazme imaju smrtni rizik manji 50% od onih koji orgazam doživljavaju znatno rijeđe. Ovo je otkriće bilo povezano i s razlikama u rizicima od srčanog udara te ostalim kardiovaskularnim bolestima.

Redoviti seks jača imunitet i povisuje razinu imunoglobulina A (antitijela koje ima glavnu ulogu u imunitetu sluznica), a osim toga je i seks sam po sebi tjelovježba, pa osim što se tijekom seksa ludo zabavljate, sagorijevate kalorije, jačate srce i poboljšavate rad krvožilnog sustava. Također, seks je odlična anti stres trapija koja snižava krvni tlak, pomaže da spavate bolje i snizuje prag boli.

Poanta: seks je iznimno zdrav pa vam preporučamo da ga konzumirate u što većim količinama!

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)