Ispovesti

Ne želim da izgubim i muža i sestru

Ne želim da izgubim i muža i sestru… Moja sestra ima 17 godina i uveliko je “tuče” pubertet, na njoj se vidi. U posljednje vrijeme sve češće, dolazi kod nas i ostaje po 2-3 dana, spava kod nas. Izuzetno je lijepa i zgodna i plašim se da se šta ne dogodi između mog muža i nje, jer nekako osjećam da moja sestra gaji simpatije prema mom mužu. Što je gore, čak sam par puta “uhvatila” i pogled mog muža.

Prošli vikend je opet bila i slagala sam ih da idem ranije na spavanje i njih dvoje su ostali sami da gledaju TV u dnevnoj sobi. Ostavila sam vrata spavaće poluotvorena i osluškivala. Nakon nekih 20-ak minuta moj muž je počeo da je ispituje da li ima momka, gdje izlazi, a nakon toga joj je rekoa da je izuzetno lijepa i zgodna, da je sigurno san svakog muškarca, da može i da će moći imati svakog muškarca kojeg god poželi…

Moji strahovi su se obistinili. Ništa se konkretno tu veče nije desilo, ali ko zna da su bili sami, da ja nisam bila u drugoj sobi kako bi sve završilo. Ne znam kako da zabranim sestri da mi dolazi, jer ukoliko bude dolazila, pogotovo ako bude spavala kod nas i ako budu ostajali nasamo neizbježno je da se desi. Izluđuje me ova cijela situacija.

BONUS:

Imat ćete pravo reći da ga poznajete tek kada o njemu budete znali sve s našeg popisa!

1. Kakve su njegove reakcije kada je ljut. Uspijeva li se kontrolirati? Je li racionalan kada je ljut i sluša li vas što mu govorite? Ili je možda tempirana bomba kojoj se ne smijete ni probližiti? Odgovori na ova pitanja mogu biti ozbiljan problem pa je važno znati što možete očekivati.

2. Što sve on smatra varanjem. Ako on misli da je varanje isključivo fizički čin, dok vi varanjem smatrate i emocionalna događanja, samo je pitanje dana kada ćete se pronaći na tankom ledu.

3. Kakvu glazbu voli. Ajmo biti realni, ne želite završiti na vikend izletu s njim i tek onda doznati da je žestoki fan benda Kelly Family. A što je btw jedina glazba koju ima u autu.

4. Kakva je njegova obitelj i tko je tko. Prije nego vezu proglasite istinskom ljubavlju, razgovarajte s njim o svemu. Znate li samo ime njegove mame, ne poznajete njegovu obitelj. A ako govorimo o ozbiljnoj vezi, itekako je poželjno da (po)znate svakoga i da znate u kakvim su odnosima.

5. Kakav je kad je bolestan. Proguta li jednostavno knedlu i suoči se s tim ili ga hvata panika i odmah zabrijava da mu je ostalo svega par dana života. Instinkt vam vjerojatno nalaže da je poželjno da se brinete o njemu, ali ako je hipohondar, to bi vas itekako moglo izbacivati iz takta.

6. Koji su njegovi kratkoročni i dugoročni ciljevi. Od najranijih dana veze poprilično točno možete zaključiti jeste li barem približno na istoj valnoj duljini po pitanju onoga što od života želite ili su vaši ciljevi miljama udaljeni. Želite li od života potpuno različite stvari, trebalo bi vam biti jasno da baš i nemate budućnosti.

7. Kako se ponaša prema ljudima iz uslužne djelatnosti. Ako možete sa stopostotnom sigurnošću zaključiti da se prema svakom čovjeku odnosi kao prema jednako vrijednom, znate da ste pronašli pravoga.

8. Kakvi su njegovi prijatelji. O njemu možete puno saznati na temelju društva koje bira. Ako su svi njegovi prijatelji osobe koje žive od danas do sutra, bez ikakvih planova, ciljeva i ambicija, teško da od njega možete očekivati nekakvu ozbiljnost.

9. Želi li imati djecu. Ako vam kaže da je sto posto siguran da nikad ne želi djecu, vjerujte mu. Ako vi sanjate o dvoje djece, a on izistira da nikada nema niti jedno, nije najpametnija ideja upuštati se s njim u ozbiljnu vezu.

10. Kakav je kada je na odmoru. Nadamo se da vam pomisao na dane i dane koje provodite samo s njim neće podizati tlak i da je on dovoljno opušten i uzbudljiv da je odmor uz njega pravi užitak.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)