Ispovesti

Sve je bilo ok, a onda jednog jutra se sve promenilo

Sve je bilo ok, a onda jednog jutra se sve promenilo… Kada smo se zabavljali sve je bilo ok…a onda smo se u septembru i venčali. Sedimo i večeramo i da li od vrućeg jela ili ne znam zbog čega, osetim bol… Malo me žignuo zub, ona donese neku kutiju, iz nje izvadi ogledalce, inače je zubarka, otvori mi vilicu i reče: Samo da pogledam

Pogledala i kaže: Daj da ti odmah ujutru sredim tu šesticu pre nego što mi počne radno vreme. Idemo ujutru zajedno do moje ordinacije. Šta ću, došlo jutro i mi zajedno krenemo kod nje na posao.

Sedim ja u stolici, ona tamo nešto muti, stavlja burgiju u bušilicu, otvara mi usta i počinje da buši. Ne skidajući pogled sa moga zuba, počinje da priča Da mili moj, ovaj je zub odavno za opravku, nego ko ti je Kaća.

BONUS:

Koje to žene najrjeđe svršavaju i još 5 zanimljivosti o ženskom orgazmu

Related Articles

Čak 30% žena redovito ima problema s postizanjem orgazma na bilo koji način, odnosno jednako im je problematično postizanje orgazma kakva god stimulacija bila u pitanju.

80% žena ima problema s postizanjem orgazma koji se temelji isključivo na vaginalnoj stimulaciji i potrebna im je i klitoralna stimulacija kako bi dosegnule vrhunac.

Muškarci bilo koje seksualne orijentacije orgazme postižu lakše i češće od bilo koje grupe žena.

Straight žene grupa su koja najrjeđe doživljava orgazme. Lezbijke orgazme doživljavaju češće nego straight žene, ali još uvijek rjeđe nego bilo koji muškarac.

Postoji mogućnost da se evolucija riješava ženskog orgazma. Muški orgazam potreban je za razmnožavanje, dok između ženskog orgazma i razmnožavanja nema čvrste poveznice. Možda je postojala prije nekoliko milijuna godina, ali to znanstvenicima danas nije poznato. Postoji teorija da je nekada prije ženski orgazam poticao ovulaciju, što je slučaj kod mnogih životinjskih vrsta, no s vremenom je tu ulogu preuzeo naš redoviti mjesečni menstrualni ciklus.

Izgled vaše vagine utječe odnosno može utjecati na to koliko lako postižete orgazam. I to, da budemo precizniji, na lakoću postizanja orgazma najviše utječe udaljenost između urinarnog otvora i klitorisa.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)