Ispovesti

MALO DEVOJKU, MALO NJENU MAMICU: Bio sam između dve žestoke vatre i obe sam morao da zadovoljim

Nabijao sam joj ga sve jače i brže. Onda sam je podigao i navalio uza zid. Obgrlila me je rukama i nogama i počela da se nabija na moju kitu. Ljubili smo se, dok je moj kurac parao njenu utrobu. Zatim sam je spustio na pod, raširio noge i nabio joj ga ponovo do jaja. Vesna je ponovo svršavala, ali nije prestajala da ponavlja:

– Jebi me, Jebi me!

BLIŽIO SAM SE I JA SVRŠETKU, ALI NISAM ŽELEO JOŠ DA JE NAPUNIM. OKRENUO SAM JE, POSTAVIO ČETVORONOŠKE I POČEO DA JE GUZIM

Jebao sam je svom snagom. Jaja su mi udarala u njen klitoris, a Vesna je ponovo svršavala. Uskoro sam joj se pridružio. Pokuljala je sperma iz moje kurčine pravo u nju. Punio sam je nemilosrdno dok je Vesna govorila:

– To, to Milane, napuni me skroz!

Legli smo na pod jedno pored drugog, umorni, oznojeni i zadihani. Osećao sam takvo zadovoljstvo, da ga ne mogu rečima opisati. Onda sam se setio Kaće, ustao i otišao u sobu. Spavala je u istom položaju u kome je bila kada sam napustio sobu. Vratio sam se kod Vesne, koja je obukla spavaćicu i krenula u sobu.

– Milane, hvala ti za ovo!

– Ništa, Vesnice i drugi put – odgovorio sam.

Otišao sam do kupatila da se malo sredim, pa se vratio kod Kaće u krevet. Nisam i dalje mogao da spavam, kita mi se opet digla, pa sam odlučio da odem kod Vesne u sobu. Pozvao sam je, ali je spavala. Ušao sam u njen krevet, tik iza nje. Svukao sam bokserice i zadigao njenu spavaćicu. Malo sam podigao njenu nogu i stavio svoj kurac između. Dodirivao sam njenu ribicu vrhom svog glavića. Počeo sam da je jebem između nogu. I dalje sam dodirivao njenu ribicu, pa je počela da širi noge. Probudila se i tiho mi rekla:

– Daj mi ga opet!

Podigao sam joj nogu i ugurao ga u njenu pičku. Išlo je vrlo glatko i osećao sam da mi za svršetak neće trebati puno. Nije se čulo ništa osim Vesninog tihog uzdisanja i blage škripe kreveta. Ubrzavao sam lagano i bližio se kraju. Vesna je ispružila svoju ruku unazad i stisla me za dupe. Osetio sam da joj se ribica grči i da svršava. U tom trenutku sam svršio i ja. Ponovo sam napunio Vesninu pičkicu. Zatim sam je nežno poljubio i otišao kod Kaće u krevet. Taman je počeo da me hvata san, kada se Kaća probudila:

– Srce, tako bi mi prijalo da me malo pojebeš!

Legla je preko mene, trljala svoju ribicu o moj umorni kurac, koji se jedva opet digao. Pomerio sam joj tangice u stranu, izvukao svoju kitu i počeo da je jebem. Malo sam je ja jebao, a malo više se ona nabijala. Skinula je majicu i brus, a ja sam dohvatio njene velike sise. Ona se nabijala sve žešće i počela da svršava (nije nikada bila ovako brza), a i ja sam uskoro svršio. Nakon mamine pice, napunio sam i ćerkinu. Uh, kako je bilo dobro! Najzad sam mogao onako umoran, ali slatko umoran, da zaspem! Šta je bilo dalje, pričaću vam drugi put.

Previous page 1 2 3 4 5
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)