Ispovesti

MALO DEVOJKU, MALO NJENU MAMICU: Bio sam između dve žestoke vatre i obe sam morao da zadovoljim

– Svršiću, svršiću – opomenuo sam je, ali je ona samo ubrzala.

Nije prošlo mnogo i ja sam joj napunio usta belom, vrelom i lepljivom tekućinom. Vesna je posisala svu spermu, do poslednje kapi. Nisam mogao da verujem šta sam upravo doživeo. Keva moje devojke je progutala moju spermu.

– Sada ću ja tebe obraditi – rekao sam joj i bacio je na krevet.

Zavalio sam joj poljubac, potpuno oslobođen straha. Skinuo sam joj spavaćicu i navalio na njene sisetine. Čista petica! Najpre sam ih mesio, pa lizao i grickao. Imala je okrugle sise sa nešto većim bradavicama, koje su me tada dovele do ludila. Kurac mi se ponovo počeo dizati, ali još nije bilo vreme za jebačinu! Spustio sam se preko njenog stomaka do ribice. Čini mi se da sam i na njoj osetio njen parfem! Lizao sam joj ribicu, dok sam rukama i dalje mesio njene sisetine.

Polizao sam njen nabubreli klitoris, što joj je prijalo, jer je ubrzo počela da svoje zadovoljstvo izražava sve jačim i glasnijim uzdasima. Pica joj je već bila vlažna, i potpuno otvorena. Zario sam svoj jezik u njenu rupicu. Vesna me uhvatila za glavu i bukvalno nabijala u svoje međunožje. Jebao sam je jezikom, dok sam se istovremeno sladio njenim sokovima. Nije joj trebalo još mnogo. Obilato je svršila. Mlaz je izleteo iz njene mačkice, što po mojim ustima, to i po mom licu i oko nas.

– Daj mi ga! Daj mi tvoju debelu kurčinu – zavapila je.

Ali, ja sam se želeo malo poigrati. Kurac mi je bio spreman, ali nisam želeo još da joj ga dam. Raširio sam njene noge i došao kurcem do ulaza u njenu pičkicu. Dražio sam joj ribicu, mazio joj klitoris, pa spuštao kurac do ulaza u njen čmarić.

– Jao, daj mi ga više! Pojebi me!

Ubrzo sam joj udovoljio. Iznenada sam joj ga nabio snažno, celog do jaja! Iako je bila vlažna, osetila je bol, jauknula je, ali joj je prijalo:

– Tooooo, prošaputala je, jebi me!

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)