Ispovesti

MALO DEVOJKU, MALO NJENU MAMICU: Bio sam između dve žestoke vatre i obe sam morao da zadovoljim

Ja sam je gledao začuđeno, a ona produži:

– Da, da i ja sam bila neverna u braku, ali su to bile samo neke avanturice sa nekim bezveznim muškarcima. Nikada nisam imala mladog, čvrstog…

Bila mi je sve bliža, osećao sam njen dah i njen parfem! Bio sam kao opčinjen. Nisam mogao da mrdnem. Ona me nežno poljubi u obraz, dok se meni kurac ponovo uspravljao u gaćama. Nastavila je da me ljubi sve bliže ustima. Kada su nam se usne srele usledio je strastan poljubac, koji me je malo oslobodio.

– A Kaća? – upitah je ja.

– Sada smo bitni samo nas dvoje – odgovori mi ona.

Ja sam i dalje sedeo, a Vesna mi skide majicu i poče da me ljubi po grudima. Bio sam na sedmom nebu. Moj san se ostvarivao. Klizila je preko mojih grudi sve do mojih bokserica.

– Lepo si građen, Milane – reče maznim i umilnim glasom.

Povukla je moje bokserice nadole, a moje nabreklo koplje ju je, bukvalno udarilo u usta. Prosečne je dužine (16-17 santimetara), ali je znatno deblji od proseka.

– Uh, ala je debeo – prošaputa Vesna.

Olizala ga je od jaja do glavića, a onda mi je povukla kožicu par puta, i polako ga uzela ustima. Tako je lepo pušila! Ubrzavala je ritam, koji je od laganog prerastao u halapljiv. Čitav joj je bio u ustima, a često je i jaja lizala i sisala. Kurac mi je bio pred eksplozijom, ali Vesna nije stajala ni za sekundu. Pušila je i pušila, a ja sam se bližio vrhuncu.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)