Ispovesti

Za dobrog MAJSTORA uvek ima posla! Domaćica rešila da ga ČASTI!

Oboje smo bili na vrhuncu, dahtali smo i stenjali zajedno. Znoj je kapala sa moje kose a sperma mi je krenula kroz kanal. Glasno sam kriknuo i zabio joj ga do kraja i krenuo da je punim jakim mlazevima.

Glava joj je klonula ka podu, a oči se sklopile za momenat. Hteo sam da iscedim i poslednju kapljicu. Uterivao sam joj kitu, ona je cijukala i spretno mešala, sve do momenta kada se Saša, na koga sam bio zaboravio javio uzdahom.

Oboje smo ga pogledali. Izbacivao je spermju u vis, brzinski ga drkajući.

Kurac mi je još bio napet kao da nisam svršio. Na brzinu sam je okrenuo na kolena. Isturila je dupe ka meni, uhvatio sam je za bok i drugom rukom uveo kurčinu u pičku iz koje je kapala moja sperma.

Ma ko jebe drolju, neka se sve preliva, prošlo mi je kroz glavu.

Naizmenično je širila guzove ili lupala i drkala pičpku neviđenom brzinom. Stao sam na trosed iza nje. Nabijao sam joj ga odozgo, telo joj je pposkočio pod novim naletom a butine se zgrčile. Raširila je guzove i isturila dupe prema meni nabijajući glavu u ujastuke. Pokušala je da krikne, ali se jedva nešto čulo. Glava zabijene u jastuke, gušila je krike.

Osetio sam kontrakcije i krenuo da je punim. Sperma je izletela iz mene u mlazevima direktno u metricu. Misli su mi se pomutile, svest gubila, trzao sam se celim telom.

Izvila se i uzela kurac koji se pušio, obujmila ga je usnama i izdrkala zadnje mlazeve sebi u usta…

Previous page 1 2 3 4 5 6 7
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)